Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Ormarić za vino u obliku traktora od drva manga 49x32x183 cm

Ormarić za vino u obliku traktora od drva manga 49x32x183 cm

3.111,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj ormarić za vino u obliku traktora savršen je za ljubitelje vina. Bit će idealno rješenje za čuvanje vaših boca dobro organiziranima. Ovaj ormarić za vino napravljen je od masivnog drva manga, tvrdog drva s gustim godovima. Grubo drvo manga ima snagu da izdrži težinu, ali također podnosi trošenje s vremenom. Uz to, ovaj ormarić u obliku traktora ima 2 police i 9 držača za boce, što pruža dovoljno prostora za pohranu vaših boca vina, kao i raznih drugih predmeta. Napominjemo da je ovaj proizvod napravljen od pravog starog traktora, tako da na njemu postoje nesavršenosti. Važna napomena: Boje i drveni godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim; isporuka je nasumična.

Na zalihi

SKU: 81651 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj ormarić za vino u obliku traktora savršen je za ljubitelje vina. Bit će idealno rješenje za čuvanje vaših boca dobro organiziranima.

Ovaj ormarić za vino napravljen je od masivnog drva manga, tvrdog drva s gustim godovima. Grubo drvo manga ima snagu da izdrži težinu, ali također podnosi trošenje s vremenom. Uz to, ovaj ormarić u obliku traktora ima 2 police i 9 držača za boce, što pruža dovoljno prostora za pohranu vaših boca vina, kao i raznih drugih predmeta.

Napominjemo da je ovaj proizvod napravljen od pravog starog traktora, tako da na njemu postoje nesavršenosti.

Važna napomena: Boje i drveni godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo manga i karoserija traktora
  • Dimenzije: 49 x 32 x 183 cm (Š x D x V)
  • Završna obrada: Polirano i lakirano
  • Može smjestiti do 9 boca
  • S 2 police

Dodatne informacije

Težina 29.11 kg
Go to Top