Overmax Automobil sa daljinskim upravljačem – X-FLASH

Šifra proizvoda: 3946-25105

129,90

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

X-FLASH

Zatražite dodatne informacije
SKU: 3946-25105 Kategorija:

Opis

Volite brzinu i takmičenje? Uz Overmax X-Flash automobil možete se trkati sa svojim prijateljima, čak i ako nemate puno iskustva u tome.

Overmax X-Flash je model visokih performansi sa udobnim i pristupačnim kontrolerom za svakoga. Zato nemojte misliti da je to igračka za malu djecu. Automobil ubrzava do 45 km/h, pa se pripremite za neka velika uzbuđenja jer vas očekuje zabava maksimalnom brzinom.

Overmax X-Flash RC automobil je brz i upravljiv – dostići ćete maksimalnu brzinu od samog početka. Vozilo koristi dvije baterije ukupnog kapaciteta 1700 mAh. Pružaju odličnu zabavu do 40 minuta bez punjenja. Napredna tehnologija pogona 4 × 4 čini automobil okretnim i neklizajućim na pješčanim putevima.

Opružni uljni ovjes i veliki kotači visokih performansi osiguravaju glatku vožnju na stazi s preprekama. Bićete impresionirani onim što Overmax X-Flash može. Glatko izbjegavanje drugih RC automobila je standard za njega. Fleksibilne plastične gume imaju odlično ponašanje na putu i pružaju dodatno amortizovanje.

Robusni i fleksibilni tijelo izuzetno je otporano na oštećenja. Dodatno pojačanje daje prednji branik, koji štiti automobil od frontalnih sudara.

Vožnja po mraku? Nije problem! LED svjetla na krovu pružaju odličnu vidljivost u sumrak i oblačnim danima.

Precizni kontroler, s kojim možete izvoditi manevre koji su nemogući u stvarnom životu. Možete ubrzati i brzo skrenuti čak i na oštrom zavoju. Njegov praktičan oblik udoban je i za mlađe i za starije korisnike.

– Automobil sa daljinskim upravljačem, domet do 100 met., max. brzina 45 km/h, pogon na sva 4 točka ( 4 x 4 ), vožnja bez punjenja do 40 min.

– Baterija 2 x 850 mAh, napajanje daljinskog upravljača 3 x AA baterije ( nisu uključene u pakiranje)

– Omjer 1 : 18

Jamstvo: 12 mjeseci

To top