Početna/Djeca/Dječje igračke/Igra na otvorenom/Igra s pjeskom/Pješčanik od impregniranog drva četvrtasti

Pješčanik od impregniranog drva četvrtasti

567,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova odlična drvena kutija s pjeskom izvrstna je za igranje na otvorenom. Djeca će uživati u kopanju i gradnji u ovom pješčaniku sa svojim prijateljima. Ovaj pješčanik se također može napuniti kuglicama umjesto pijeskom. Višenamjenski pješčanik ima fleksibilan dizajn: drveni poklopac odmah se pretvara u 2 klupe na koje djeca mogu sjesti. Poklopac također ima 2 crvene ručke, tako da se pješčanik može lako premjestiti ili transportirati. Napravljen od smeđog impregniranog borovog drva, ovaj drveni pješčanik vrlo je izdržljiv i otporan na trulež. Vaša djeca će uživati u satima inventivne igre s ovim kvadratnim drvenim pješčanikom! Pogodan je za djecu u dobi od 3+. Sklapanje je stvarno lako. Imajte na umu da je drvo prirodni proizvod i može sadržavati nesavršenosti.

Na zalihi

Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93732 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ova odlična drvena kutija s pjeskom izvrstna je za igranje na otvorenom. Djeca će uživati u kopanju i gradnji u ovom pješčaniku sa svojim prijateljima. Ovaj pješčanik se također može napuniti kuglicama umjesto pijeskom.

Višenamjenski pješčanik ima fleksibilan dizajn: drveni poklopac odmah se pretvara u 2 klupe na koje djeca mogu sjesti. Poklopac također ima 2 crvene ručke, tako da se pješčanik može lako premjestiti ili transportirati. Napravljen od smeđog impregniranog borovog drva, ovaj drveni pješčanik vrlo je izdržljiv i otporan na trulež.

Vaša djeca će uživati u satima inventivne igre s ovim kvadratnim drvenim pješčanikom! Pogodan je za djecu u dobi od 3+. Sklapanje je stvarno lako.

Imajte na umu da je drvo prirodni proizvod i može sadržavati nesavršenosti.

  • Materijal: Borovo drvo, smeđe impregnirano
  • Ukupne dimenzije: 120 x 120 x 20 cm (D x Š x V)
  • Širina sjedala: 19 cm
  • Opremljen s 2 ručke
  • Otporno na truljenje
  • Jednostavno sastavljanje
  • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.
  • UPOZORENJE: Koristiti samo pod nadzorom odraslih.

Dodatne informacije

Težina 27 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top