Plinski roštilj G21 Arizona, BBQ Kitchen Premium Line 6 plamenika

Šifra proizvoda: 3837-6390332

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Proizvod ima malo ostrugane limove i oštećenu ambalažu, zbog čega se na njega daje popust. Proizvod je inače kompletan, potpuno ispravan i s punim jamstvom.

Zatražite dodatne informacije

Cjelokupnu ponudu za roštilj, kotlovinu, ražanj i kotliće pronađite na ovom linku.

Opis

Ostvarenje sna za sve majstore roštilja i kraljeve vrtnih zabava. Presents nadopunjuje našu ponudu elitnih plinskih uređaja svim finoćama i jedinstvenošću G21 BBQ Premium Line roštilja.

Jedinstveni roštilj na tržištu – vrtna kuhinja!

G21 BBQ Arizona nije samo obični roštilj, već savršena vrtna kuhinja kojoj ništa ne nedostaje. Plinski plamenici sa sustavom za ukroćivanje plamena, sudoper za praktično ispiranje posuđa, prostrana radna površina za pripremu jela i savršeno dizajniran prostor za pohranu.

Roštiljajte i kuhajte zahvaljujući idealnom rješenju plamenika

Od pet glavnih plamenika, jedan je keramički, što odmah osigurava još veću temperaturu. Sljedeći, šesti plamenik, nalazi se sa strane roštilja. Možete ga koristiti. Može se koristiti i kao kuhalo. Poželite li se variva s mesom s roštilja i povrćem? Želite svojoj djeci vani pripremiti palačinke sa svježim voćem? Riješeno.

Prednosti keramičkog plamenika

Keramički plamenik upotpunjuje popis prednosti odličnog G21 BBQ roštilja Arizona. Zahvaljujući sposobnosti podizanja temperature do 250 – 300°C, možete ga koristiti za kuhanje i roštiljanje. Položaj plamenika jamči zdravu pripremu hrane, a na plameniku ne izgara ni masnoća ni sokovi. Na keramičkom plameniku možete ispeći ukusan odrezak ili cijelo pile. Plamenik je izvrstan i za pečenje na žaru.

Popis prednosti ide daleko dalje

Što morate imati u svakoj kuhinji? Umivaonik, naravno. A ne nedostaje ga ni na roštilju G21 BBQ Arizona Premium linija. Ugradbeni sudoper također ima dovod vode iz vrtnog crijeva. A nakon ispiranja posuđa samo pokrijte sudoper daskom za rezanje i odjednom dobivate veću radnu površinu za pripremu delicija za ljetno roštiljanje.

Odjeljci za pohranu s vratima

Ispod plamenika i sudopera nalaze se ugrađeni pretinci za koje smo predvidjeli vrata za zaštitu pohranjenih predmeta od vremenskih prilika ili prašine. Ovdje pohranite posuđe za roštiljanje, kao i posuđe ili plinsku bocu na dane kada koristite roštilj.

Sustav kontroliranja plamena

Metalni profil postavljen je neposredno iznad plamenika kako bi se spriječilo kapanje masnoće između plamena i njegovo razbuktavanje. Istovremeno onemogućuje direktno grijanje rešetki samo na mjestu plamenika, tako da samo jedna od njih ne pregrijava dijelove rešetke, već se cijela rešetka zagrijava ravnomjerno. Eventualna masnoća koja curi s pečenog mesa slijeva se niz poseban krov ukrotitelja plamena u posudu za sakupljanje tekućine na dnu roštilja, što produljuje rok trajanja plamenika.

Dodatne informacije

Vrijeme isporuke

4 do 6

To top