Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 2 kom plave 80 x 40 x 160 cm čelik i MDF

Police za pohranu 2 kom plave 80 x 40 x 160 cm čelik i MDF

761,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj izdržljivi set polica za pohranu, koji se sastoji od 2 polica, idealan je izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Police su izrađene od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 320 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Zbog premaza od cinka, stalci za pohranu otporni su na koroziju i izdržljivi. Osim toga, svaka višenamjenska polica može se rastaviti u dva mala odvojena stalka s policama. Police se jednostavno sastavljaju. Isporuka uključuje 2 police za pohranu.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
SKU: 73819 Brand: Kategorije: ,

Opis

Ovaj izdržljivi set polica za pohranu, koji se sastoji od 2 polica, idealan je izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Police su izrađene od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 320 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Zbog premaza od cinka, stalci za pohranu otporni su na koroziju i izdržljivi. Osim toga, svaka višenamjenska polica može se rastaviti u dva mala odvojena stalka s policama.

Police se jednostavno sastavljaju. Isporuka uključuje 2 police za pohranu.

  • Boja: Plava
  • Materijal: Pocinčani čelik i MDF
  • Dimenzije: 80 x 40 x 160 cm (D x Š x V)
  • Ukupna nosivost: 320 kg (80 kg po polici)
  • S 4 razine
  • Svaka polica može se rastaviti u dva mala odvojena stalka s policama
  • Isporuka uključuje 2 police za pohranu

Dodatne informacije

Težina 19.9 kg
Go to Top