Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 3 kom srebrne 75 x 30 x 172 cm čelik i MDF

Police za pohranu 3 kom srebrne 75 x 30 x 172 cm čelik i MDF

886,00kn uključ. PDV

Samo 1 komada na zalihi

Ove izdržljive police za pohranu, koje se sastoje od 3 stalka s policama, savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 375 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Uz to, zbog premaza od cinka, stalci za pohranu vrlo su otporni na koroziju i čvrsti. Svaka višenamjenska polica može se rastaviti u dva mala odvojena stalka s policama. Police se jednostavno sastavljaju. Isporuka uključuje 3 police za pohranu.

Samo 1 komada na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 73817 Brand: Kategorije: ,

Opis

Ove izdržljive police za pohranu, koje se sastoje od 3 stalka s policama, savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 375 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Uz to, zbog premaza od cinka, stalci za pohranu vrlo su otporni na koroziju i čvrsti. Svaka višenamjenska polica može se rastaviti u dva mala odvojena stalka s policama.

Police se jednostavno sastavljaju. Isporuka uključuje 3 police za pohranu.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Pocinčani čelik i MDF
  • Dimenzije: 75 x 30 x 172 cm (D x Š x V)
  • Ukupna nosivost: 375 kg (75 kg po polici)
  • S 5 razina
  • Svaka polica može se rastaviti u dva mala odvojena stalka s policama
  • Isporuka uključuje 3 police za pohranu

Dodatne informacije

Težina 28 kg
Go to Top