Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 6 sanduka srebrne 96 x 33 x 116 cm čelične

Police za pohranu 6 sanduka srebrne 96 x 33 x 116 cm čelične

398,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ove praktične police za pohranu, koje štede prostor, bit će idealne za spremanje sanduka s namirnicama i pićem. Bit će odličan dodatak svakom kućanstvu, trgovini namirnicama ili skladištu, budući da gotovo svugdje postoje sanduci koje je potrebno spremiti. Nagnuti dizajn olakšava gledanje i uzimanje sadržaja unutar sanduka. Ovaj stalak prikladan je za 6 sanduka s namirnicama, sanduka Euro s pićima ili standardiziranih sanduka. Stalak je napravljen od snažnog čelika i izrađen je da traje. Plastične neklizeće noge dizajnirane su kako bi spriječile klizanje stalka.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 90324 Brand: Kategorije: ,

Opis

Ove praktične police za pohranu, koje štede prostor, bit će idealne za spremanje sanduka s namirnicama i pićem. Bit će odličan dodatak svakom kućanstvu, trgovini namirnicama ili skladištu, budući da gotovo svugdje postoje sanduci koje je potrebno spremiti.

Nagnuti dizajn olakšava gledanje i uzimanje sadržaja unutar sanduka. Ovaj stalak prikladan je za 6 sanduka s namirnicama, sanduka Euro s pićima ili standardiziranih sanduka.

Stalak je napravljen od snažnog čelika i izrađen je da traje. Plastične neklizeće noge dizajnirane su kako bi spriječile klizanje stalka.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Čelik obložen prahom, plastika
  • Dimenzije: 96 x 33 x 116 cm (Š x D x V)
  • Kapacitet: 6 sanduka
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 4.65 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top