Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu 9 sanduka srebrne 145 x 33 x 116 cm čelične

Police za pohranu 9 sanduka srebrne 145 x 33 x 116 cm čelične

586,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ove praktične police za pohranu, koje štede prostor, bit će idealne za spremanje sanduka s namirnicama i pićem. Bit će odličan dodatak svakom kućanstvu, trgovini namirnicama ili skladištu, budući da gotovo svugdje postoje sanduci koje je potrebno spremiti. Nagnuti dizajn olakšava gledanje i uzimanje sadržaja unutar sanduka. Ovaj stalak prikladan je za 9 sanduka s namirnicama, sanduka Euro s pićima ili standardiziranih sanduka. Stalak je napravljen od snažnog čelika i izrađen je da traje. Plastične neklizeće noge dizajnirane su kako bi spriječile klizanje stalka.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 90325 Brand: Kategorije: ,

Opis

Ove praktične police za pohranu, koje štede prostor, bit će idealne za spremanje sanduka s namirnicama i pićem. Bit će odličan dodatak svakom kućanstvu, trgovini namirnicama ili skladištu, budući da gotovo svugdje postoje sanduci koje je potrebno spremiti.

Nagnuti dizajn olakšava gledanje i uzimanje sadržaja unutar sanduka. Ovaj stalak prikladan je za 9 sanduka s namirnicama, sanduka Euro s pićima ili standardiziranih sanduka.

Stalak je napravljen od snažnog čelika i izrađen je da traje. Plastične neklizeće noge dizajnirane su kako bi spriječile klizanje stalka.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Čelik obložen prahom, plastika
  • Dimenzije: 145 x 33 x 116 cm (Š x D x V)
  • Kapacitet: 9 sanduka
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 6.2 kg
Go to Top