Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu srebrne 100 x 60 x 180 cm od čelika i MDF-a

Police za pohranu srebrne 100 x 60 x 180 cm od čelika i MDF-a

611,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ove izdržljive police za pohranu savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 1000 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Uz to, zbog premaza od cinka, stalak za pohranu vrlo je otporan na koroziju i čvrst. Police u dvije različite veličine mogu zadovoljiti vaše potrebe za pohranom. Police se jednostavno sastavljaju.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
SKU: 73815 Brand: Kategorije: ,

Opis

Ove izdržljive police za pohranu savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 1000 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Uz to, zbog premaza od cinka, stalak za pohranu vrlo je otporan na koroziju i čvrst. Police u dvije različite veličine mogu zadovoljiti vaše potrebe za pohranom.

Police se jednostavno sastavljaju.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Pocinčani čelik i MDF
  • Dimenzije: 100 x 60/30 x 180 cm (D x Š x V)
  • Ukupna nosivost: 1000 kg (200 kg po polici)
  • S 5 razina

Dodatne informacije

Težina 17.25 kg
Go to Top