Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Police za pohranu srebrne 90 x 90 x 180 cm od čelika i MDF-a

Police za pohranu srebrne 90 x 90 x 180 cm od čelika i MDF-a

786,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ove izdržljive police za pohranu savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu. Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 875 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Zbog premaza od cinka, stalak za pohranu vrlo je otporan na koroziju i čvrst. Ove kutne police idealne su kao pojedinačne police ili za stvaranje regala uz druge police. Police se jednostavno sastavljaju.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 73809 Brand: Kategorije: ,

Opis

Ove izdržljive police za pohranu savršen su izbor za vašu kuhinju, praonicu, podrum, kupaonicu, ured i gdje god vam je potreban dodatni prostor za pohranu.

Ove police izrađene su od MDF-a i poduprte izdržljivim čeličnim okvirom nosivosti do 875 kg. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, police će najviše iskoristiti ograničeni prostor. Zbog premaza od cinka, stalak za pohranu vrlo je otporan na koroziju i čvrst. Ove kutne police idealne su kao pojedinačne police ili za stvaranje regala uz druge police.

Police se jednostavno sastavljaju.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Pocinčani čelik i MDF
  • Dimenzije: 90 x 90 x 180 cm (D x Š x V)
  • Ukupna nosivost: 875 kg (175 kg po polici)
  • S 5 razina

Dodatne informacije

Težina 23.8 kg
Go to Top