Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Šatori i dodatna oprema/Prigodni šator za kampiranje za 2-3 osobe 240x210x140 cm plavi

Prigodni šator za kampiranje za 2-3 osobe 240x210x140 cm plavi

597,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Započnite svoju pustolovinu uz ovaj prigodni šator za kampiranje. Ovaj lagani šator pružit će zaklon i hladovinu tijekom proljeća, ljeta i jeseni na jednodnevnim izletima, noćenjima i izletima za početnike s ruksacima! Ima prostrani interijer sa spavaćom sobom za dvoje i izrađen je od grubog poliesterskog materijala s vodootpornim premazom od PA-a, zbog čega je prikladan za vanjsku upotrebu. Materijal unutarnjih zidova prozračan je, dok je podni sloj napravljen od tkanine oxford visoke gustoće. Čvrsti okvir od staklene vune osigurava dugoročnu uporabu i izdržljivost. Ugrađeni prozračeni ulaz nudi dodatnu zaštitu od kiše i poboljšava protok zraka bez potrebe za dodatnim sastavljanjem. Zahvaljujući dodatnoj mreži protiv komaraca na ulazu, možete uvijek držati kukce vani, a udobnost unutra. Isporuka uključuje putnu torbu za jednostavan transport i pohranu te 4 konopa i 8 klinova za dodatnu stabilnost.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Započnite svoju pustolovinu uz ovaj prigodni šator za kampiranje. Ovaj lagani šator pružit će zaklon i hladovinu tijekom proljeća, ljeta i jeseni na jednodnevnim izletima, noćenjima i izletima za početnike s ruksacima!

Ima prostrani interijer sa spavaćom sobom za dvoje i izrađen je od grubog poliesterskog materijala s vodootpornim premazom od PA-a, zbog čega je prikladan za vanjsku upotrebu. Materijal unutarnjih zidova prozračan je, dok je podni sloj napravljen od tkanine oxford visoke gustoće. Čvrsti okvir od staklene vune osigurava dugoročnu uporabu i izdržljivost. Ugrađeni prozračeni ulaz nudi dodatnu zaštitu od kiše i poboljšava protok zraka bez potrebe za dodatnim sastavljanjem. Zahvaljujući dodatnoj mreži protiv komaraca na ulazu, možete uvijek držati kukce vani, a udobnost unutra.

Isporuka uključuje putnu torbu za jednostavan transport i pohranu te 4 konopa i 8 klinova za dodatnu stabilnost.

 • Boja: Plava
 • Materijal okvira: Staklena vuna
 • Materijal nadstrešnice: Poliester 180T s vodootpornom oblogom od PA-a
 • Materijal poda: 210D oxford s oblogom od PU-a
 • Ukupne dimenzije: 240 x 210 x 140 cm (D x Š x V)
 • Šipke: Staklena vuna od 8,5 mm
 • Dovoljno velik za udoban smještaj 2 – 3 osobe
 • Prijenosni i zapakirani šator za razne prigode
 • Brzo postavljanje u nekoliko sekundi
 • Isporuka uključuje 8 klinova i 4 konopa za dodatnu stabilnost
 • Težina: 3,4 kg

Dodatne informacije

Težina 3.85 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top