Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Šatori i dodatna oprema/Prigodni šator za kampiranje za 2 osobe mornarsko plavi / žuti

Prigodni šator za kampiranje za 2 osobe mornarsko plavi / žuti

428,00kn uključ. PDV

Samo 8 komada na zalihi

Ovaj šator bit će odličan izbor za one kratke odlaske na kampiranje ili festivale! Ima prostranu unutrašnjost koja može smjestiti 2 odrasle osobe. Šator se lako postavlja i rastavlja. Može se podići za nekoliko minuta, a onda se samo trebate zavaliti i opustiti. Snažne šipke drže šator i oblikuju udoban unutarnji odjeljak. Na ulazu se nalazi mreža protiv komaraca. Poliesterska cerada i pod od PE-a osiguravaju da unutrašnjost ostane suha i čista. Ovaj šator za kampiranje za 2 osobe može se uredno spakirati u torbu za nošenje radi lakšeg transporta. Napomena: U ovom šatoru mogu spavati dvije osobe, ali preporučujemo ga za jednog kampera s ruksakom, kako biste imali potreban prostor i udobnost.

Samo 8 komada na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ovaj šator bit će odličan izbor za one kratke odlaske na kampiranje ili festivale! Ima prostranu unutrašnjost koja može smjestiti 2 odrasle osobe. Šator se lako postavlja i rastavlja. Može se podići za nekoliko minuta, a onda se samo trebate zavaliti i opustiti.

Snažne šipke drže šator i oblikuju udoban unutarnji odjeljak. Na ulazu se nalazi mreža protiv komaraca. Poliesterska cerada i pod od PE-a osiguravaju da unutrašnjost ostane suha i čista.

Ovaj šator za kampiranje za 2 osobe može se uredno spakirati u torbu za nošenje radi lakšeg transporta.

Napomena: U ovom šatoru mogu spavati dvije osobe, ali preporučujemo ga za jednog kampera s ruksakom, kako biste imali potreban prostor i udobnost.

  • Ukupna veličina: 215 x 125 x 90 cm (D x Š x V)
  • Boja: Mornarsko plava / žuta
  • Prostor za spavanje: za 2 osobe
  • Šipke: Staklena vuna od 5 mm
  • Ulaz s mrežom protiv komaraca
  • Uključena torba za nošenje
  • Težina: 1,3 kg
  • Tkanina: Poliester: 100%

Dodatne informacije

Težina 1.4 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top