Prigodni šator za plažu 220 x 220 x 160 cm plavi

597,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Stvorite sjenovito mjesto na plaži uz ovaj jednostavni prigodni šator za plažu! Uz samo nekoliko sekundi za postavljanje (brzi sustav), praktičniji je od šatora za samostalno sastavljanje. Trebate samo izvaditi pokrov za plažu iz pakiranja, otpustiti sigurnosnu traku te rasklopiti šipke od staklene vune i tad će se šator raširiti poput kišobrana. Ovaj pokrov za šator napravljen je od prozračne poliesterske tkanine 180 T s PA oblogom, koja pomaže u blokiranju većine štetnih zraka. Podni sloj od tkanine Oxford u unutrašnjosti čvrsto je zašiven za šator protiv prljavštine i povećane vlažnosti tla. Čvrsti okvir od staklene vune osigurava dugotrajnu upotrebu i izdržljivost. Obje strane s mrežastim prozorima osiguravaju ulazak svježeg zraka i sprječavaju ulazak kukaca. Prednji i stražnji dio s vratima s patentnim zatvaračem omogućuju vam lak ulazak i izlazak. Možete napuniti ugrađene vreće pijeskom kako biste učvrstili šator za plažu. Također uključuje sidrene klinove za bolju stabilnost pri jakom vjetru. Isporuka uključuje putnu torbu za jednostavan transport i spremanje. Naravno, ovaj šator prikladan je i za upotrebu u šumi ili na livadi.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Stvorite sjenovito mjesto na plaži uz ovaj jednostavni prigodni šator za plažu! Uz samo nekoliko sekundi za postavljanje (brzi sustav), praktičniji je od šatora za samostalno sastavljanje. Trebate samo izvaditi pokrov za plažu iz pakiranja, otpustiti sigurnosnu traku te rasklopiti šipke od staklene vune i tad će se šator raširiti poput kišobrana.

Ovaj pokrov za šator napravljen je od prozračne poliesterske tkanine 180 T s PA oblogom, koja pomaže u blokiranju većine štetnih zraka. Podni sloj od tkanine Oxford u unutrašnjosti čvrsto je zašiven za šator protiv prljavštine i povećane vlažnosti tla. Čvrsti okvir od staklene vune osigurava dugotrajnu upotrebu i izdržljivost. Obje strane s mrežastim prozorima osiguravaju ulazak svježeg zraka i sprječavaju ulazak kukaca. Prednji i stražnji dio s vratima s patentnim zatvaračem omogućuju vam lak ulazak i izlazak. Možete napuniti ugrađene vreće pijeskom kako biste učvrstili šator za plažu. Također uključuje sidrene klinove za bolju stabilnost pri jakom vjetru.

Isporuka uključuje putnu torbu za jednostavan transport i spremanje. Naravno, ovaj šator prikladan je i za upotrebu u šumi ili na livadi.

 • Boja: Plava
 • Materijal okvira: Staklena vuna
 • Materijal nadstrešnice: Poliester 180T s vodootpornom oblogom od PA-a
 • Materijal poda: 210D oxford s oblogom od PU-a
 • Dimenzije: 220 x 220 x 160 cm (D x Š x V)
 • Šipke: Staklena vuna od 9,5 mm
 • Izvrsna ventilacija zraka uz mrežaste prozore
 • Jednostavan ulazak i izlazak uz vrata s patentnim zatvaračem
 • Brzo postavljanje u nekoliko sekundi
 • Brzo pričvršćivanje pomoću ugrađenih vreća s pijeskom i čvrstih klinova
 • Težina: 3,4 kg

Dodatne informacije

Težina 3.9 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top