%

Prijenosni tunelasti plastenik s čeličnim okvirom 18 m²

Šifra proizvoda: fsi-2109

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 249,00 (1.876,09 kn) s PDV-omAkcijska cijena: 236,55 (1.782,29 kn) s PDV-om

Akcija traje još:

Na Vašoj adresi za 1-2 radna dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj plastenik istodobno je prikladan za nove i za iskusne vrtlare. Može smjestiti značajan broj biljaka i odličan je za sjetvu i zaštitu vaših biljaka od hladnog vremena. Prijenosni plastenik izrađen je od vrlo izdržljivog, zelenog polietilenskog pokrova s rešetkastim pojačanjima i čvrstim okvirom od čelika obloženim prahom radi trajnosti. Pokrov će štititi vaše biljke tako da su oštećenja od utjecaja, svedena na najmanju mjeru. To je izvrsna alternativa tradicionalnom stakleniku. Plastenik ima prednja vrata s dvostrukim patentnim zatvaračem, koja se mogu urolati za jednostavan ulazak a ima i prozračivanje. Osam prozora (po 4 sa svake strane) s roletama također su savršeni za poprečno prozračivanje tijekom vrućih dana. Montaža je vrlo jednostavna. Ovaj tunelasti plastenik može se brzo pričvrstiti s uključenim užetom. Nije potreban poseban alat. Imajte na umu da krov našeg plastenika ne podnosi teški snijeg ili jaki vjetar.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: fsi-2109 Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj plastenik istodobno je prikladan za nove i za iskusne vrtlare. Može smjestiti značajan broj biljaka i odličan je za sjetvu i zaštitu vaših biljaka od hladnog vremena.

Prijenosni plastenik izrađen je od vrlo izdržljivog, zelenog polietilenskog pokrova s rešetkastim pojačanjima i čvrstim okvirom od čelika obloženim prahom radi trajnosti. Pokrov će štititi vaše biljke tako da su oštećenja od utjecaja, svedena na najmanju mjeru. To je izvrsna alternativa tradicionalnom stakleniku.

Plastenik ima prednja vrata s dvostrukim patentnim zatvaračem, koja se mogu urolati za jednostavan ulazak a ima i prozračivanje. Osam prozora (po 4 sa svake strane) s roletama također su savršeni za poprečno prozračivanje tijekom vrućih dana.

Montaža je vrlo jednostavna. Ovaj tunelasti plastenik može se brzo pričvrstiti s uključenim užetom. Nije potreban poseban alat. Imajte na umu da krov našeg plastenika ne podnosi teški snijeg ili jaki vjetar.

  • Boja: Zelena
  • Materijal: Cjevasti čelični okvir obložen prahom + polietilenski pokrov
  • Dimenzije : 600 x 300 x 200 cm (D x Š x V)
  • Veličina vrata: 160 x 150 cm (Š x V)
  • Veličina prozora: 60 x 30 cm (Š x V)
  • Površina tla : 18 m²
  • 8 prozora s poklopcima za poprečno prozračivanje tijekom vrućih dana
  • Prednja vrata s dvostrukim patentnim zatvaračem
  • Jednostavno sastavljanje
  • Tkanina: Polietilen: 99%

Dodatne informacije

Težina 22,54 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 1-2 radna dana

Širina [m]

Dužina [m]

Visina [m]


Vrtne kućice i ormari za spremanje


Velika ponuda sadnica

To top