Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Prijenosni visoki plastenik s četiri police

Prijenosni visoki plastenik s četiri police

551,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj plastenik pogodan je, kako za stare, iskusne vrtlare, tako i za one koji se vrtlarstvom tek počinju baviti. Omogućuje skladištenje velikog broja biljaka, a idealan je za produljenje žetve ili čuvanje sadnica od mraza.Sa pokrovom od izdržljivog, zelenog polietilena koji omogućuje protok sunčeve svjetlosti, UV zaštitom te zaštitom od mraza, moguća šteta biljkama je smanjena na minimum, dok kvalitetna izrada od nepoderive plastike čini ovaj plastenik izvrsnom zamjenom za tradicionalni staklenik.Plastificirani čelični okvir čvrst je i otporan, ali i iznimno lagan. Dolazi sa patentnim zatvaračima na prednjim vratima te otvorima za ventilaciju. Sa svake strane nalaze se po dvije praktične police.Jednostavno ga je sastaviti i osigurati, bez upotrebe posebnih alata.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93635 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj plastenik pogodan je, kako za stare, iskusne vrtlare, tako i za one koji se vrtlarstvom tek počinju baviti. Omogućuje skladištenje velikog broja biljaka, a idealan je za produljenje žetve ili čuvanje sadnica od mraza.

Sa pokrovom od izdržljivog, zelenog polietilena koji omogućuje protok sunčeve svjetlosti, UV zaštitom te zaštitom od mraza, moguća šteta biljkama je smanjena na minimum, dok kvalitetna izrada od nepoderive plastike čini ovaj plastenik izvrsnom zamjenom za tradicionalni staklenik.

Plastificirani čelični okvir čvrst je i otporan, ali i iznimno lagan. Dolazi sa patentnim zatvaračima na prednjim vratima te otvorima za ventilaciju. Sa svake strane nalaze se po dvije praktične police.

Jednostavno ga je sastaviti i osigurati, bez upotrebe posebnih alata.

  • Dimenzije: 120 x 80 x 190 cm (L x W x H)
  • Boja: prozirno zelena
  • Materijal okvira: plastificirani cjevasti čelik
  • Otporan na UV zrake i mraz
  • S nepoderivim pokrovom i 2 police na svakoj strani
  • Tkanina: PVC: 100%

Dodatne informacije

Težina 5.85 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top