Početna/Društvene igre/Pikado/Profesionalna ploča za pikado od sisala sa 6 strelica

Profesionalna ploča za pikado od sisala sa 6 strelica

459,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Visokokvalitetni set za pikado, koji uključuje ploču za pikado od sisala i 6 strelica s čeličnim vrhom, izvrstan je izbor i za profesionalce i za početnike. Ploča za pikado napravljena je od visokokvalitetnog sisala. Ima posebne žice koje smanjuju odbijanje i povećavaju mogućnost osvajanja bodova. Ploča za pikado može se lako montirati pomoću priloženog pribora. Ploča od sisala savršeno odgovara uključenim strelicama s tvrdim čeličnim vrhovima. Strelice imaju neklizeću cjevčicu koja omogućuje dobar zahvat i doprinosi dobro uravnoteženom letu.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 102834 Brand: Kategorije: ,

Opis

Visokokvalitetni set za pikado, koji uključuje ploču za pikado od sisala i 6 strelica s čeličnim vrhom, izvrstan je izbor i za profesionalce i za početnike.

Ploča za pikado napravljena je od visokokvalitetnog sisala. Ima posebne žice koje smanjuju odbijanje i povećavaju mogućnost osvajanja bodova. Ploča za pikado može se lako montirati pomoću priloženog pribora. Ploča od sisala savršeno odgovara uključenim strelicama s tvrdim čeličnim vrhovima. Strelice imaju neklizeću cjevčicu koja omogućuje dobar zahvat i doprinosi dobro uravnoteženom letu.

  • Materijal ploče za pikado: Sisal
  • Materijal strelica: Čelični vrh + krilce od PET-a + cjevčica obložena mjedom
  • Dimenzije ploče za pikado: 45 x 3,8 cm (Promjer x Deblj.)
  • Isporuka uključuje:
  • 1 x ploča za pikado
  • 6 x strelica
  • Dodaci za montažu

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top