Profesionalni sklopivi šator za zabave aluminijski 2 x 2 m krem

Šifra proizvoda: 48925-8719883814186

174,27 (1.313,04 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Dodajte udoban i profinjen element kako biste zadivili svoje goste uz naš profesionalni šator za zabave! S klasičnim i elegantnim dizajnom, ovaj šator za zabave pruža savršen zaklon od sunca za događanja na otvorenom, poput večera, roštilja, obiteljskih okupljanja itd. Napravljen od tkanine Oxford s premazom od PVC-a, krov će vas zaštititi od odsjaja i štetnih UV zraka izravne sunčeve svjetlosti. Snažni okvir čvrsto je izrađen od izdržljive aluminijske legure otporne na hrđu. Uz to, lagani sklopivi dizajn osigurava lako pomicanje, prijenos i pohranu kad se ne upotrebljava, što ga čini odličnim izborom za sve događaje na otvorenom. Isporuka također uključuje pribor za montažu radi jednostavnog i sigurnog postavljanja. Imajte na umu da preporučujemo tretiranje tende vodootpornim sprejem ako je šator izložen velikim kišama. Ovaj se proizvod NIKAD ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd. (ne odgovaramo za štetu nastalu uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta).

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 48925-8719883814186 Kategorije: , ,

Opis

Dodajte udoban i profinjen element kako biste zadivili svoje goste uz naš profesionalni šator za zabave! S klasičnim i elegantnim dizajnom, ovaj šator za zabave pruža savršen zaklon od sunca za događanja na otvorenom, poput večera, roštilja, obiteljskih okupljanja itd.

Napravljen od tkanine Oxford s premazom od PVC-a, krov će vas zaštititi od odsjaja i štetnih UV zraka izravne sunčeve svjetlosti. Snažni okvir čvrsto je izrađen od izdržljive aluminijske legure otporne na hrđu. Uz to, lagani sklopivi dizajn osigurava lako pomicanje, prijenos i pohranu kad se ne upotrebljava, što ga čini odličnim izborom za sve događaje na otvorenom.

Isporuka također uključuje pribor za montažu radi jednostavnog i sigurnog postavljanja. Imajte na umu da preporučujemo tretiranje tende vodootpornim sprejem ako je šator izložen velikim kišama. Ovaj se proizvod NIKAD ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd. (ne odgovaramo za štetu nastalu uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta).

  • Boja: Krem
  • Materijal okvira: Aluminijska legura
  • Materijal krova: Tkanina Oxford od 280 g/m² s oblogom od PVC-a
  • Ukupne dimenzije: 2 x 2 x 3,15 m (D x Š x V)
  • Dimenzije stojećeg stupa: 3 x 3 x 235 cm (D x Š x V)
  • Težina okvira: 7,5 kg
  • Lako za nošenje
  • Sa sklopivim dizajnom
  • Izdržljiv
  • Pribor za montažu uključen

Dodatne informacije

Težina 11,4 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top