Početna/Sport/Fitness i vježbanje/Aerobik, pilates i yoga/Pure2Improve lopta za vježbanje 65 cm svjetloplava

Pure2Improve lopta za vježbanje 65 cm svjetloplava

316,00kn uključ. PDV

Samo 6 komada na zalihi

Ova lopta za vježbanje marke Pure2Improve, s promjerom 65 cm i zaštitom od pucanja, savršen je dodatak za vježbanje kod kuće ili u teretani kad želite poboljšati svoju ravnotežu i stabilnost! Uz to, prikladna je za vježbanje joge i rehabilitacijske vježbe. Ova lopta za jogu napravljena je od gotovo neslomljivog, gustog PVC-a, što omogućuje veliku potporu i kontrolu. Ako je lopta previše kruta ili previše mekana, utjecaj na vaš mišić za stabilizaciju jezgre bit će ugrožen, ali uključena je ručna crpka za održavanje optimalnog tlaka. Možete upotrebljavati ovu loptu za vježbanje kako biste trenirali jezgru tijela, čak i ako je samo upotrebljavate za sjedenje za stolom.

Samo 6 komada na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 94621 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ova lopta za vježbanje marke Pure2Improve, s promjerom 65 cm i zaštitom od pucanja, savršen je dodatak za vježbanje kod kuće ili u teretani kad želite poboljšati svoju ravnotežu i stabilnost!

Uz to, prikladna je za vježbanje joge i rehabilitacijske vježbe. Ova lopta za jogu napravljena je od gotovo neslomljivog, gustog PVC-a, što omogućuje veliku potporu i kontrolu. Ako je lopta previše kruta ili previše mekana, utjecaj na vaš mišić za stabilizaciju jezgre bit će ugrožen, ali uključena je ručna crpka za održavanje optimalnog tlaka.

Možete upotrebljavati ovu loptu za vježbanje kako biste trenirali jezgru tijela, čak i ako je samo upotrebljavate za sjedenje za stolom.

  • Boja: Svjetloplava
  • Materijal: PVC sa zaštitom od pucanja
  • Promjer: 65 cm
  • Isporuka uključuje: 1 ručnu crpku

Dodatne informacije

Težina 1.2 kg
Go to Top