Početna/Uredska oprema/Uredski namještaj/Uredski stolovi/Radni stol za crtanje s nagibnom pločom dvije ladice i stolicom

Radni stol za crtanje s nagibnom pločom dvije ladice i stolicom

1.319,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj radni stol za crtanje s praktičnim radnim prostorom apsolutno će vam biti od velike pomoći za crtanje, pisanje, izrade itd. Ovaj radni stol za crtanje s nagibnom pločom, pruža vam dosta prostora za rad. Zahvaljujući dvostrukoj radnoj površini ovaj je radni stol pogodan za crtače. Na taj način, možete koristiti istovremeno prijenosno računalo i površinu za crtanje. Podesiva visina vam omogućuje različite radne položaje, dok zaustavljač papira drži papir na stolu. Bočna ladica će pohraniti vaše stvari nadohvat ruke. Dvije prostrane ladice služe kao prostor za pohranu olovka i drugog pribora za crtanje. Uvrštena stolica je debelo podstavljena za veću udobnost tijekom rada.Stol je izrađen od visokokvalitetnog MDF a podržan je nogama od željeza obloženog prahom za veću izdržljivost što jamči mnogo godina korištenja.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 76344 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj radni stol za crtanje s praktičnim radnim prostorom apsolutno će vam biti od velike pomoći za crtanje, pisanje, izrade itd.

Ovaj radni stol za crtanje s nagibnom pločom, pruža vam dosta prostora za rad. Zahvaljujući dvostrukoj radnoj površini ovaj je radni stol pogodan za crtače. Na taj način, možete koristiti istovremeno prijenosno računalo i površinu za crtanje. Podesiva visina vam omogućuje različite radne položaje, dok zaustavljač papira drži papir na stolu. Bočna ladica će pohraniti vaše stvari nadohvat ruke. Dvije prostrane ladice služe kao prostor za pohranu olovka i drugog pribora za crtanje. Uvrštena stolica je debelo podstavljena za veću udobnost tijekom rada.

Stol je izrađen od visokokvalitetnog MDF a podržan je nogama od željeza obloženog prahom za veću izdržljivost što jamči mnogo godina korištenja.

  • Specifikacije stola:
  • Materijal: MDF + noge od željeza obloženog prahom
  • Ukupne dimenzije: 118 x 62 x 68,5 – 106 cm ( D x Š x V)
  • Ploča stola može se podesiti od 0 do 85 stupnjeva
  • S 2 ladice
  • Specifikacije stolice:
  • Promjer sjedala: 30 cm
  • Visina sjedala od tla: 51,5 cm
  • Tkanina: Poliester: 30%, Poliuretan: 70%

Dodatne informacije

Težina 27.06 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top