Ravna Fitness Klupa za Utege

1.565,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova podesiva klupa za vježbanje je savršen izbor za ljude koji vole vježbati. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac za putovanje u teretanu ! Ova podesiva postavljena klupa može biti nagnuta ili horizontalno postavljena. Možete izabrati položaj koji odgovara vašim zahtjevima. Klupa je savršena za domove ili urede s ograničenim prostorom, jer se može lako ispraviti za pohranu kada nije u uporabi. Čvrsta čelična konstrukcija jamči vam sigurnost tijekom vježbanja, omogućujući vam da se koncentrirate na vježbanje. Izdržljivi jastuk podstavljen pamukom će vam pružiti udobnost vježbanja.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova podesiva klupa za vježbanje je savršen izbor za ljude koji vole vježbati. Od sada nadalje, možete vježbati u udobnosti vašeg doma, dok štedite novac za putovanje u teretanu !

Ova podesiva postavljena klupa može biti nagnuta ili horizontalno postavljena. Možete izabrati položaj koji odgovara vašim zahtjevima. Klupa je savršena za domove ili urede s ograničenim prostorom, jer se može lako ispraviti za pohranu kada nije u uporabi.

Čvrsta čelična konstrukcija jamči vam sigurnost tijekom vježbanja, omogućujući vam da se koncentrirate na vježbanje. Izdržljivi jastuk podstavljen pamukom će vam pružiti udobnost vježbanja.

  • Dimenzija: 120 x 50 x 91 – 111 cm (D x Š x V)
  • Veličina jastuka za naslon: 110 x 24 x 4 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • Maks. težina šipke : 80 kg
  • Podesive razine stalka za utege: 5 razina, min. 91 cm – maks. 111 cm
  • Materijal: Čelik
  • Tkanina: Poliuretan: 100%

Dodatne informacije

Težina 19 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top