Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za roštilj/Roštilji na drveni ugljen/Roštilj i pušnica s 1 kg drvenih komadića 44,5 x 29 x 83 cm

Roštilj i pušnica s 1 kg drvenih komadića 44,5 x 29 x 83 cm

2.894,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Pomoću ove višenamjenske pušnice, možete začas dimiti meso, ribu i kobasice. Pripremite gozbu i uživajte u okupljanju na otvorenom sa svojom obitelji! Ova pušnica opremljena je termometrom koji vas obavještava o temperaturi u komori. Kroz prozor možete pratiti hranu unutra. Pećnica za dimljenje visoka 83 cm pruža puno prostora za dimljenje mesa. Vanjski roštilj napravljen je od pocinčanog čelika i prikladan je za vanjsku upotrebu. Zahvaljujući pocinčanom stalku, posudi za vatru i posudi za pepeo, roštilj je otporan na hrđu. I ladica i posuda za vatru opremljene su ručkom. Uz to, u isporuku je uključen 1 kg drvenih komadića i 12 kuka u obliku slova S. Nemojte upotrebljavati roštilj u zatvorenom i/ili stambenom prostoru, npr. u kući, šatoru, prikolici, kamp-kućici ili čamcu. Postoji opasnost od smrtonosnog trovanja ugljičnim monoksidom.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 97765 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Pomoću ove višenamjenske pušnice, možete začas dimiti meso, ribu i kobasice. Pripremite gozbu i uživajte u okupljanju na otvorenom sa svojom obitelji!

Ova pušnica opremljena je termometrom koji vas obavještava o temperaturi u komori. Kroz prozor možete pratiti hranu unutra. Pećnica za dimljenje visoka 83 cm pruža puno prostora za dimljenje mesa.

Vanjski roštilj napravljen je od pocinčanog čelika i prikladan je za vanjsku upotrebu. Zahvaljujući pocinčanom stalku, posudi za vatru i posudi za pepeo, roštilj je otporan na hrđu.

I ladica i posuda za vatru opremljene su ručkom. Uz to, u isporuku je uključen 1 kg drvenih komadića i 12 kuka u obliku slova S.

Nemojte upotrebljavati roštilj u zatvorenom i/ili stambenom prostoru, npr. u kući, šatoru, prikolici, kamp-kućici ili čamcu. Postoji opasnost od smrtonosnog trovanja ugljičnim monoksidom.

  • Materijal: Pocinčani čelik
  • Dimenzije: 44,5 x 29 x 83 cm (Š x D x V)
  • Pocinčana posuda za vatru, stalak i kutija za pepeo
  • S dugim i kratkim staklenim kliznim pločama
  • Ladica s ručkom
  • S termometrom
  • Uključuje 1 kg drvenih komadića i 12 kuka u obliku slova S
  • Prikladno za vanjsku uporabu

Dodatne informacije

Težina 14.93 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top