Sadilica G21 Natur Box 71 x 51 x 30

Šifra proizvoda: 3837-639280

112,78 s PDV-om

Zatražite dodatne informacije
Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Tražite li moderan dodatak koji će garantirano uljepšati i ujedno oživjeti vašu terasu, vrt ili stan? Onda je ukrasna posuda za cvijeće G21 iz serije Natur Box prava stvar za vas.

Opis

Tražite li moderan dodatak koji će garantirano uljepšati i ujedno oživjeti vašu terasu, vrt ili stan? Onda je ukrasna posuda za cvijeće G21 iz serije Natur Box prava stvar za vas. Teglice za cvijeće G21 nove su, jedinstvene i zajamčeno će impresionirati na prvi pogled. Dajte svom interijeru i eksterijeru stil i originalnost!

Kvaliteta i 100% trajnost

Sadilica je izrađena od visokokvalitetne plastike debljine 1 cm, koja Vas ne ograničava ni u pogledu postavljanja ni u upotrebi. Posuda za cvijeće je lagana, a ujedno izuzetno otporna na vremenske utjecaje. Ne morate čistiti cvijeće ispod krova pri svakom ljetnom pljusku ili jakom vjetru. Naprotiv, ljetna kiša pomoći će vam u održavanju. Posudu za cvijeće ne morate čistiti iz vrta ni zimi – otporna je na mraz do -35 °C. Ako su stijenke posude prljave, samo ih isperite vodom i opet su kao nove.

Ojačani gornji rub

Gornji rub posude za cvijeće ojačan je metalnom pločicom koja je s unutarnje strane vijcima pričvršćena na posudu za cvijeće. Vanjska strana ojačanog ruba ima istu završnu obradu kao i cijela posuda za cvijeće, stoga ojačana ploča ne narušava njen čisti prirodni dizajn.

Varijabilna uporaba

G21 sadilica vam omogućuje da je koristite na razne načine. Odaberite želite li ga koristiti kao pokrivač za saksiju ili samu saksiju. Na dnu ćete pronaći udubljenje u koje možete izbušiti rupu za otjecanje vode u tanjurić. Ako izbušite lonac za cvijeće, to ne znači da ga ne možete koristiti kao posudu. U paketu ćete pronaći plastični čep, kojim možete ponovo zatvoriti otvor za odvod vode.

G21 posude za cvijeće možete postaviti ne samo u domu ili vrtu, već iu hotelu, trgovačkom centru, uredu, wellness centru i drugim javnim prostorima.

Tehnički podaci:

  • Materijal: plastika debljine 1 cm
  • Ojačani gornji rub
  • Otpornost na smrzavanje do -35 °C
  • Boja: siva
  • Dimenzije (Š x V x D): 71 x 51 x 30 cm
  • Težina: 10,75 kg
To top