Sadnice aronije petogodišnje (Aronia melanocarpa Nero)

Šifra proizvoda: fsi-35

4,00 (30,14 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi kroz 1 do 2 radnih dana

Na zalihi

Mogućnost dodatnog popusta Količina Popust
Broj sadnica u narudžbi za ostvarivanje popusta: 5 + 12.5%
Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Petogodišnje sadnice Aronia melanocarpa su visoko kvalitetne biljke koje se mogu koristiti u vrtlarstvu ili kao izvor hranjivih tvari. Ova biljka, također poznata kao crna aronija, prirodno raste u istočnoj Americi i Kanadi, ali se sada uzgaja i u drugim dijelovima svijeta, uključujući Hrvatsku.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: fsi-35 Kategorije: , ,

Opis

Dobrobiti konzumiranja aronije su brojne. Plodovi Aronia melanocarpa su bogati antioksidansima, vitaminom C i drugim hranjivim tvarima. Oni mogu pomoći u jačanju imunološkog sustava, smanjenju upala i krvnog tlaka te ublažavanju simptoma dijabetesa. Također se smatraju korisnim u prevenciji raznih bolesti srca i krvnih žila te u borbi protiv raka.

Sve petogodišnje sadnice Aronia melanocarpa koje prodajemo pažljivo su zapakirane da bi došle neoštećene do naših kupaca. Ove sadnice su zdrave i snažne, a nakon što se zasade, brzo se prilagođavaju i rastu dobro u većini tla i klimatskih uvjeta. Preporučuje se sadnja u proljeće ili jesen, a sadnice se mogu koristiti za uzgoj biljaka u vrtnim gredicama, živicama ili kao samostalni grmovi. S obzirom na njihove brojne zdravstvene koristi i lakoću uzgoja, petogodišnje sadnice Aronia melanocarpa su izvrsna opcija za sve koji traže visoko kvalitetne biljke koje će se dobro prilagoditi u gotovo bilo kojem vrtu.

Dodatne informacije

Vrijeme isporuke

1 do 2


Plastenici


Kolica, sjedala, radni jastuci za vrt


Agrotekstili


Alati za vrt


Komposteri

To top