Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Šatori i dodatna oprema/Šator od suncobrana za plažu plavo-bijeli 180 cm od tkanine

Šator od suncobrana za plažu plavo-bijeli 180 cm od tkanine

262,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Možete ostati zaštićeni, rashlađeni i suhi dok se opuštate na otvorenom uz naše sjenilo ili šator od suncobrana za plažu! Idealan je za širok raspon aktivnosti na otvorenom poput sportskih događanja, dana na plaži itd. Ovaj pametni suncobran za plažu lako se postavlja, a njegovi odvojivi bočni zidovi nude maksimalnu zaštitu od sunca i vjetra. Samo ga otvorite i spreman je za upotrebu! Kako se sunce kreće ili vjetar mijenja smjer, možete lako prilagoditi njegov položaj tako da možete biti sigurno na suncu cijeli dan. Odvojiva podna cerada drži dalje pijesak i pruža djeci hladno mjesto za drijemanje. Proizvod dolazi u udobnoj torbi za nošenje s naramenicama za lakši transport. Ovaj model može se upotrebljavati i kao suncobran.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Možete ostati zaštićeni, rashlađeni i suhi dok se opuštate na otvorenom uz naše sjenilo ili šator od suncobrana za plažu! Idealan je za širok raspon aktivnosti na otvorenom poput sportskih događanja, dana na plaži itd.

Ovaj pametni suncobran za plažu lako se postavlja, a njegovi odvojivi bočni zidovi nude maksimalnu zaštitu od sunca i vjetra. Samo ga otvorite i spreman je za upotrebu! Kako se sunce kreće ili vjetar mijenja smjer, možete lako prilagoditi njegov položaj tako da možete biti sigurno na suncu cijeli dan. Odvojiva podna cerada drži dalje pijesak i pruža djeci hladno mjesto za drijemanje. Proizvod dolazi u udobnoj torbi za nošenje s naramenicama za lakši transport. Ovaj model može se upotrebljavati i kao suncobran.

  • Boja: Plava i bijela
  • Materijal: Tkanina (poliester 170T), aluminij obložen prahom
  • Dimenzije: 150 x 115/191 cm (Promjer x Visina)
  • Duljina luka: 180 cm
  • Promjer šipke: 19/22 mm
  • S tkaninom na stranama i na dnu
  • Idealno za uporabu na klupi, u vrtu ili na festivalu
  • Vodootporno i jednostavno za podizanje

Dodatne informacije

Težina 1.15 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top