Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Šatori i dodatna oprema/Šator za kampiranje 200 x 150 x 145 cm od staklene vune bijeli

Šator za kampiranje 200 x 150 x 145 cm od staklene vune bijeli

260,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj šator za kampiranje dobra je kombinacija stila i funkcionalnosti. Može spriječiti ulazak komaraca, istovremeno osiguravajući slobodnu cirkulaciju zraka za kampiranje ili boravak u tropskim područjima. Izrađene od staklene vune, šipke su čvrste i izdržljive. Fina mreža ovog šatora protiv komaraca čuva vas od dosadnih insekata i buba. Lagani šator može se brzo i lako postaviti, bez potrebnih alata. Jednostavno umetnite šipke od staklene vune zajedno i provucite ih kroz omotače od tkanine. Zatim ustanite, pričvrstite ga u nosaču i gotovo. Ulazak i izlazak lagani su i udobni zahvaljujući dvama otvorima i ugrađenim patentnim zatvaračima. Zaslon protiv insekata može se sklopiti na planinarskim turama. Bilo da idete na odmor uz kampiranje, boravite u kući ili dvorištu, ponesite ovaj svestrani šator!

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ovaj šator za kampiranje dobra je kombinacija stila i funkcionalnosti. Može spriječiti ulazak komaraca, istovremeno osiguravajući slobodnu cirkulaciju zraka za kampiranje ili boravak u tropskim područjima.

Izrađene od staklene vune, šipke su čvrste i izdržljive. Fina mreža ovog šatora protiv komaraca čuva vas od dosadnih insekata i buba. Lagani šator može se brzo i lako postaviti, bez potrebnih alata. Jednostavno umetnite šipke od staklene vune zajedno i provucite ih kroz omotače od tkanine. Zatim ustanite, pričvrstite ga u nosaču i gotovo. Ulazak i izlazak lagani su i udobni zahvaljujući dvama otvorima i ugrađenim patentnim zatvaračima. Zaslon protiv insekata može se sklopiti na planinarskim turama.

Bilo da idete na odmor uz kampiranje, boravite u kući ili dvorištu, ponesite ovaj svestrani šator!

  • Boja: Bijela
  • Materijal: Staklena vuna, tkanina (100 % poliester)
  • Dimenzije (sastavljenog): 200 x 150 x 145 cm (D x Š x V)
  • Mreža: 225 rupica po kvadratnom inču
  • S 2 otvora
  • S patentnim zatvaračima
  • Sastavljanje potrebno: Da
  • Težina: 0,6 kg

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top