Šator za zabave 3 x 3 m

Šifra proizvoda: 90332-8718475837404

59,33 (447,02 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj je šator prikladan za događaje na otvorenom, kao što su: predstave, vjenčanja, zabave, roštilji, kampiranja, festivali i tako dalje. Također, možete ga postavite u dvorište, kao veliku i lijepu sjenicu za vašu obitelj i prijatelje. Okvir je izrađen od masivnog, obojenog čelika koji je lagan i otporan na hrđu. Krov je izrađen od polietilenske tende, koja je otporna na vodu i vremenske uvjete. Ova sjenica garantirat će vam dugogodišnju kvalitetu usluge. Instalacija je jednostavna, nisu potrebni posebni alati. Isporuka uključuje 1 sjenicu, 8 stupova, 4 konopca i kolca. NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 90332-8718475837404 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj je šator prikladan za događaje na otvorenom, kao što su: predstave, vjenčanja, zabave, roštilji, kampiranja, festivali i tako dalje. Također, možete ga postavite u dvorište, kao veliku i lijepu sjenicu za vašu obitelj i prijatelje.

Okvir je izrađen od masivnog, obojenog čelika koji je lagan i otporan na hrđu. Krov je izrađen od polietilenske tende, koja je otporna na vodu i vremenske uvjete. Ova sjenica garantirat će vam dugogodišnju kvalitetu usluge.

Instalacija je jednostavna, nisu potrebni posebni alati.

Isporuka uključuje 1 sjenicu, 8 stupova, 4 konopca i kolca. NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

  • Boja: Bijela
  • Okvir: Obojeni čelik
  • Krov (Š x D): 3 x 3 m
  • Visina: 2,5 m
  • Visina strehe (ispod koje je moguće kretanje): 2 m
  • Tkanina: Polietilen: 100%

Dodatne informacije

Težina 6,1 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top