Šator za zabave 3 x 3 plavi

Šifra proizvoda: 90333-8718475837411

66,23 (499,01 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj je šator prikladan za događaje na otvorenom, kao što su: predstave, vjenčanja, zabave, roštilji, kampiranja, festivali i tako dalje. Također, možete ga postavite u dvorište, kao veliku i lijepu sjenicu za vašu obitelj i prijatelje. Okvir je izrađen od masivnog, obojenog čelika koji je lagan i otporan na hrđu. Krov je izrađen od polietilenske tende, koja je otporna na vodu i vremenske uvjete. Ovaj šator će vam jamčiti mnogo godina korištenja. Montaža je jednostavna, nije vam potreban posebni alat. Napomena: Molimo koristite vodootporni sprej kako biste osigurali da sjenica ostaje vodootporna. Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 90333-8718475837411 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj je šator prikladan za događaje na otvorenom, kao što su: predstave, vjenčanja, zabave, roštilji, kampiranja, festivali i tako dalje. Također, možete ga postavite u dvorište, kao veliku i lijepu sjenicu za vašu obitelj i prijatelje.

Okvir je izrađen od masivnog, obojenog čelika koji je lagan i otporan na hrđu. Krov je izrađen od polietilenske tende, koja je otporna na vodu i vremenske uvjete.

Ovaj šator će vam jamčiti mnogo godina korištenja. Montaža je jednostavna, nije vam potreban posebni alat.

Napomena: Molimo koristite vodootporni sprej kako biste osigurali da sjenica ostaje vodootporna. Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

  • Boja: Plava
  • Okvir: Cjevasti čelik
  • Materijal pokrivača i bočnih stranica : polietilen
  • Materijal poveznica : plastika
  • Dimenzije: približno 3 x 3 x 2,5 m (D x Š x V)
  • Visina strehe (ispod koje je moguće kretanje): 2 m

  • Tkanina: Polietilen: 100%

Dodatne informacije

Težina 6,1 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top