Početna/Oprema za bebe/Zaštita i sigurnost beba/Zaštitne ogradice za bebe i malu djecu/Sigurnosna ogradica za dječji krevet 2 kom plava 150 x 42 cm

Sigurnosna ogradica za dječji krevet 2 kom plava 150 x 42 cm

613,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova sigurnosna ogradica za krevet idealna je za sprječavanje ispadanja vaših mališana iz kreveta dok spavaju. Opremljena gumbom sa svake strane, ogradica se može praktično sklopiti kako biste lakše stavili dijete u krevet i izvadili ga iz njega. Ova zaštita za krevet prikladna je za djecu u dobi od 18 mjeseci do 5 godina. Može se upotrebljavati za sve dječje krevetiće, krevete za jednu osobu, kao i bračne krevete s madracima debljine 10 – 20 cm. Ova zaštitna ogradica napravljena je od perive poliesterske tkanine i lagane metalne cijevi. Ovaj proizvod može se brzo postaviti i jednostavno sklopiti radi pohrane. Isporuka uključuje 2 ogradice za krevet.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Ova sigurnosna ogradica za krevet idealna je za sprječavanje ispadanja vaših mališana iz kreveta dok spavaju. Opremljena gumbom sa svake strane, ogradica se može praktično sklopiti kako biste lakše stavili dijete u krevet i izvadili ga iz njega.

Ova zaštita za krevet prikladna je za djecu u dobi od 18 mjeseci do 5 godina. Može se upotrebljavati za sve dječje krevetiće, krevete za jednu osobu, kao i bračne krevete s madracima debljine 10 – 20 cm. Ova zaštitna ogradica napravljena je od perive poliesterske tkanine i lagane metalne cijevi. Ovaj proizvod može se brzo postaviti i jednostavno sklopiti radi pohrane.

Isporuka uključuje 2 ogradice za krevet.

  • Boja: Plava
  • Materijal: Poliesterska tkanina + metalna cijev
  • Ukupne dimenzije (potpuno proširena): 150 x 36,5 x 42 cm (D x D x V)
  • Pogodna za madrace debljine 10 – 20 cm
  • Pogodna za djecu dobi od 18 mjeseci do 5 godina
  • S prozirnom mrežicom
  • Isporuka uključuje 2 ogradice za krevet
  • Tkanina: Poliester: 100%

Dodatne informacije

Težina 5.4 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top