Sjenica od tkanine 3 x 4 m krem

Šifra proizvoda: 48007-8719883771311

286,55 (2.159,01 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ova prostrana sjenica bit će elegantan dodatak vašem vanjskom životnom prostoru, stvarajući hlad i sjenu za vašu obitelj i goste za sunčanih dana. Ova otvorena sjenica spriječit će da sunce i kiša pokvare zabavu na obiteljskim okupljanjima, roštiljima, popodnevnim piknicima i rođendanskim proslavama. Sjenica ima čvrstu čeličnu konstrukciju s ukrasnim križnim detaljima i poliesterski krov. Tenda se može jednostavno pričvrstiti na čelični okvir. NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 48007-8719883771311 Kategorije: , ,

Opis

Ova prostrana sjenica bit će elegantan dodatak vašem vanjskom životnom prostoru, stvarajući hlad i sjenu za vašu obitelj i goste za sunčanih dana.

Ova otvorena sjenica spriječit će da sunce i kiša pokvare zabavu na obiteljskim okupljanjima, roštiljima, popodnevnim piknicima i rođendanskim proslavama. Sjenica ima čvrstu čeličnu konstrukciju s ukrasnim križnim detaljima i poliesterski krov. Tenda se može jednostavno pričvrstiti na čelični okvir.

NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

  • Boja: Krem
  • Materijal: Tkanina (100 % poliester), čelik
  • Dimenzije: 4 x 3 x 2,6 m (D x Š x V)
  • Tenda s oblogom od PA-a
  • Okvir s ukrasnim križnim detaljima
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 30,9 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top