Sjenica s mrežama 300 x 300 x 265 cm antracit

Šifra proizvoda: 48597-8719883809694

304,86 (2.296,97 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ova sjenica savršen je izbor za sva događanja na otvorenom poput predstava, vjenčanja, zabava uz roštilj, kampiranja i slično. Može se brzo postaviti u vaše dvorište kako bi pružila veliki i ljupki zaklon od sunca za vašu obitelj i goste. Ovaj praktični šator za zabave snažan je i izdržljiv, zahvaljujući punom čeličnom okviru. Zaštitni vrh i odvojivi zastori napravljeni su od iznimne poliesterske tkanine s oblogom od PA-a, koja je otporna na UV zrake i stoga idealna za uporabu na otvorenom! Mreže su odličan dodatak ovoj sjenici jer su prozirne, lagane, prozračene, imaju veliku propusnost svjetlosti danju i štite od komaraca noću, što vam omogućuje da uživate u mirnom vremenu na otvorenom. Osim toga, ovaj predivni vrtni zaklon brzo se i jednostavno sastavlja. Važna napomena: Proizvod nije dizajniran kao trajni objekt. Zbog toga se ne preporučuje njegova uporaba u ekstremnim vremenskim uvjetima.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 48597-8719883809694 Kategorije: , ,

Opis

Ova sjenica savršen je izbor za sva događanja na otvorenom poput predstava, vjenčanja, zabava uz roštilj, kampiranja i slično. Može se brzo postaviti u vaše dvorište kako bi pružila veliki i ljupki zaklon od sunca za vašu obitelj i goste.

Ovaj praktični šator za zabave snažan je i izdržljiv, zahvaljujući punom čeličnom okviru. Zaštitni vrh i odvojivi zastori napravljeni su od iznimne poliesterske tkanine s oblogom od PA-a, koja je otporna na UV zrake i stoga idealna za uporabu na otvorenom! Mreže su odličan dodatak ovoj sjenici jer su prozirne, lagane, prozračene, imaju veliku propusnost svjetlosti danju i štite od komaraca noću, što vam omogućuje da uživate u mirnom vremenu na otvorenom. Osim toga, ovaj predivni vrtni zaklon brzo se i jednostavno sastavlja.

Važna napomena: Proizvod nije dizajniran kao trajni objekt. Zbog toga se ne preporučuje njegova uporaba u ekstremnim vremenskim uvjetima.

  • Boja: Antracit
  • Materijal: Čelik, tkanina (100 % poliester) s oblogom od PA-a
  • Dimenzije: 300 x 300 x 265 cm (D x Š x V)
  • Visina strehe: 192 cm
  • Otporno na UV zračenje
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 25 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top