Sjenica sa zastorom 3 x 3 m antracit aluminijska

Šifra proizvoda: 3053378-8719883910840

532,22 (4.010,01 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ova elegantna sjenica sigurno će pretvoriti vaše dvorište u profinjenu i funkcionalnu središnju točku! Dizajnirana je kako bi pružila hladno mjesto za zabave na otvorenom, obiteljske piknike, roštilje u dvorištu i druga druženja. Izrađena je od aluminijske šipke i potporne cijevi od čelika obloženog prahom, što osigurava vrhunsku čvrstoću i izdržljivost. Nadstrešnica i bočni zidovi napravljeni su od kvalitetne poliesterske tkanine s premazom od PA-a te vas štite od štetnih zraka i blage kiše. Dobro dizajniran dvoslojni krov osigurava dovoljan protok zraka ispod. Osim toga, zavjese i mrežasti zasloni uključeni su za potpunu zaštitu, pružajući vam dodatnu privatnost dok istovremeno drže dalje dosadne komarce i druge insekte. Uključene su i trake na čičak za jednostavno pričvršćivanje. Sjenica se jednostavno sastavlja. NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 3053378-8719883910840 Kategorije: , ,

Opis

Ova elegantna sjenica sigurno će pretvoriti vaše dvorište u profinjenu i funkcionalnu središnju točku!

Dizajnirana je kako bi pružila hladno mjesto za zabave na otvorenom, obiteljske piknike, roštilje u dvorištu i druga druženja. Izrađena je od aluminijske šipke i potporne cijevi od čelika obloženog prahom, što osigurava vrhunsku čvrstoću i izdržljivost. Nadstrešnica i bočni zidovi napravljeni su od kvalitetne poliesterske tkanine s premazom od PA-a te vas štite od štetnih zraka i blage kiše. Dobro dizajniran dvoslojni krov osigurava dovoljan protok zraka ispod. Osim toga, zavjese i mrežasti zasloni uključeni su za potpunu zaštitu, pružajući vam dodatnu privatnost dok istovremeno drže dalje dosadne komarce i druge insekte. Uključene su i trake na čičak za jednostavno pričvršćivanje.

Sjenica se jednostavno sastavlja.

NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

  • Boja: Antracit
  • Materijal okvira: Aluminijski stup + čelična potporna cijev
  • Materijal pokrova: Poliester s oblogom od PA-a
  • Ukupna veličina: 3 x 3 m (D x Š)
  • Visina strehe: 1,98 m
  • Visina vrha: 2,65 m
  • Dizajn s dvostrukim krovom za dobru cirkulaciju zraka
  • Otporno na vodu, prljavštinu i UV zrake
  • Uključuje zavjese i mrežaste zastore
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 32,22 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top