Sjenica sa zastorom 400 x 300 cm antracit aluminijum

Šifra proizvoda: 48045-8719883745619

587,43 (4.425,99 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ova sjenica sa zastorima ima klasičan i elegantan dizajn, koji će pružiti savršenu zaštitu od sunca za aktivnosti na otvorenom, kao što su večere, roštilji, obiteljska okupljanja i druge aktivnosti. Krov napravljen od tkanine Oxford s oblogom od PA-a, štiti vas od odsjaja i štetnih UV zraka izravne sunčeve svjetlosti. Sjenica je čvrsto izrađena od snažnog aluminija i čelika, stoga je otporna na hrđu i vrlo stabilna. Paviljon se isporučuje s 4 bočna zastora, koji se mogu povući u lošim vremenskim uvjetima. Mrežasti zastori također su uključeni kako bi držali podalje kukce i osigurali dobru cirkulaciju zraka. Pričvršćivači na čičak također su uključeni za jednostavno pričvršćivanje. Sjenica se može lako pričvrstiti za tlo pomoću priloženih dodataka za pričvršćivanje. Paviljon se lako sastavlja. NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 48045-8719883745619 Kategorije: , ,

Opis

Ova sjenica sa zastorima ima klasičan i elegantan dizajn, koji će pružiti savršenu zaštitu od sunca za aktivnosti na otvorenom, kao što su večere, roštilji, obiteljska okupljanja i druge aktivnosti.

Krov napravljen od tkanine Oxford s oblogom od PA-a, štiti vas od odsjaja i štetnih UV zraka izravne sunčeve svjetlosti. Sjenica je čvrsto izrađena od snažnog aluminija i čelika, stoga je otporna na hrđu i vrlo stabilna. Paviljon se isporučuje s 4 bočna zastora, koji se mogu povući u lošim vremenskim uvjetima. Mrežasti zastori također su uključeni kako bi držali podalje kukce i osigurali dobru cirkulaciju zraka. Pričvršćivači na čičak također su uključeni za jednostavno pričvršćivanje.

Sjenica se može lako pričvrstiti za tlo pomoću priloženih dodataka za pričvršćivanje. Paviljon se lako sastavlja.

NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

  • Boja: Antracit
  • Materijal okvira: Aluminij i čelik
  • Materijal krova: Tkanina Oxford
  • Materijal zastora: Poliester
  • Dimenzije: 400 x 300 x 270 cm (D x Š x V)
  • Visina strehe: 200 cm
  • Uključuje 4 bočna zastora i mrežaste zastore
  • Krov s oblogom od PA-a protiv UV zraka

Dodatne informacije

Težina 44,96 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top