Sklopiva Mreža za Ležanje Plava

Nema na zalihi

Ova sklopiva ležaljka je idealna za odmaranje u vrtu,na plaži ili kampiranju. Ona Vam omogućava da uživate na suncu ili povjetarcu ,bilo gdje i bilo kad. Okvir je izrađen od plastificiranog čelika, a platno je izrađeno od izdržljive 600D oksford tkanine. Mreža za ležanje je vrlo čvrsta i izdržljiva, i može podnijeti težinu od 120 kg. Ova ležaljka za odmaranje se montira u roku od nekoliko sekundi, a lako se i sklapa. Kada je sklopljena, lagana ležaljka se može pohraniti ili nositi sa sobom u torbi, koja je uključena u isporuku. Uživajte i maksimalno se opustite na plaži, kampu ili u vrtu sa našom laganom,prenosivom leželjkom !

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova sklopiva ležaljka je idealna za odmaranje u vrtu,na plaži ili kampiranju. Ona Vam omogućava da uživate na suncu ili povjetarcu ,bilo gdje i bilo kad.

Okvir je izrađen od plastificiranog čelika, a platno je izrađeno od izdržljive 600D oksford tkanine. Mreža za ležanje je vrlo čvrsta i izdržljiva, i može podnijeti težinu od 120 kg.

Ova ležaljka za odmaranje se montira u roku od nekoliko sekundi, a lako se i sklapa. Kada je sklopljena, lagana ležaljka se može pohraniti ili nositi sa sobom u torbi, koja je uključena u isporuku.

Uživajte i maksimalno se opustite na plaži, kampu ili u vrtu sa našom laganom,prenosivom leželjkom !

  • Boja: Plava
  • Materijal: Plastificirani čelik i 600D oksford tkanina
  • Ukupna veličina: 245 x 80 x 70 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna težina korisnika: 120 kg
  • Tkanina: poliester: 80%, PVC: 20%
  • Tkanina: Poliester: 80%, PVC: 20%

Dodatne informacije

Težina 9.46 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top