Sklopiva sprava za veslanje s podesivim otporom

1.841,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova sprava za veslanje odličan je dodatak vašoj kućnoj teretani i savršena je za toniranje mišića; može se upotrebljavati za jačanje ruku, prsa, ramena, leđa, trbušnih mišića itd. Dizajnirana s funkcijom 2-u-1, može služiti i kao sprava za veslanje i kao stanica za vježbanje. Ručke za povlačenje fleksibilne su, što vam omogućuje obavljanje raznih drugih vježbi. Izrađena s izdržljivim čeličnim okvirom, ova sprava za veslanje dizajnirana je da izdrži osobe do 100 kg. Velike okretne podloge za noge s trakama drže vaša stopala udobno i čvrsto na mjestu tijekom vježbanja. Dolazi s lako preglednim LCD zaslonom za praćenje skeniranja, vremena, zbroja, ukupnog zbroja i potrošenih kalorija. Na spravi se nalaze 3 kabela za zatezanje koji se mogu podesiti na niski, srednji ili visoki otpor. Osim toga, naša sprava za veslanje može se praktično spremiti, što je savršeno za one s ograničenim slobodnim prostorom u svojim domovima. Isporuka uključuje spravu za veslanje s LCD zaslonom, 2 zasebne ručke i 1 korisnički priručnik.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova sprava za veslanje odličan je dodatak vašoj kućnoj teretani i savršena je za toniranje mišića; može se upotrebljavati za jačanje ruku, prsa, ramena, leđa, trbušnih mišića itd.

Dizajnirana s funkcijom 2-u-1, može služiti i kao sprava za veslanje i kao stanica za vježbanje. Ručke za povlačenje fleksibilne su, što vam omogućuje obavljanje raznih drugih vježbi. Izrađena s izdržljivim čeličnim okvirom, ova sprava za veslanje dizajnirana je da izdrži osobe do 100 kg. Velike okretne podloge za noge s trakama drže vaša stopala udobno i čvrsto na mjestu tijekom vježbanja. Dolazi s lako preglednim LCD zaslonom za praćenje skeniranja, vremena, zbroja, ukupnog zbroja i potrošenih kalorija. Na spravi se nalaze 3 kabela za zatezanje koji se mogu podesiti na niski, srednji ili visoki otpor. Osim toga, naša sprava za veslanje može se praktično spremiti, što je savršeno za one s ograničenim slobodnim prostorom u svojim domovima.

Isporuka uključuje spravu za veslanje s LCD zaslonom, 2 zasebne ručke i 1 korisnički priručnik.

  • Boja: Crna i crvena
  • Materijal: Čelik, plastika
  • Dimenzije: 195 x 43 x 65 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • 3 užeta za zatezanje (niski, srednji, visoki)
  • LCD zaslon: Skeniranje, vrijeme, zbroj, ukupni zbroj, kalorije
  • Funkcija 2-u-1: sprava za veslanje / stanica za vježbanje
  • Sklopivo za jednostavnu pohranu
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 17.1 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top