Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Namještaj za kampiranje/Sklopivi set za kampiranje, 4 aluminijske stolice, svijetlo sivi

Sklopivi set za kampiranje, 4 aluminijske stolice, svijetlo sivi

582,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj kamperski vrtni komplet sastoji se od 1 sklopivog stola i 4 stolice. Zahvaljujući praktičnoj ručki i prilagodivoj visini stola, ovaj komplet je pogodan za kuhinje, dvorišta, vrtove, piknike i kampiranja. Visina stola se može podesiti na 55, 62 i 70 cm. Kamperski stol je lagane težine. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, lako se prenosi i sprema kad nije u upotrebi. Ručka za prenošenje služi za laki prijevoz na piknike ili kampiranja. Zahvaljujući čvrstoj strukturi, ovaj kamperski stol ima veliku nosivost, čak do 30 – 50 kg. Zbog metalnog okvira i robusne PP površine, stabilan je i izdržljiv. Uključene stolice napravljene su od izdržljivih čeličnih cijevi i visokokvalitetne oksfordske tkanine s PVC presvlakom. Stol i stolice su sklopivi za lakši prijevoz i spremanje. Dostava uključuje 1 stol i 4 stolice.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ovaj kamperski vrtni komplet sastoji se od 1 sklopivog stola i 4 stolice. Zahvaljujući praktičnoj ručki i prilagodivoj visini stola, ovaj komplet je pogodan za kuhinje, dvorišta, vrtove, piknike i kampiranja. Visina stola se može podesiti na 55, 62 i 70 cm.

Kamperski stol je lagane težine. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, lako se prenosi i sprema kad nije u upotrebi. Ručka za prenošenje služi za laki prijevoz na piknike ili kampiranja. Zahvaljujući čvrstoj strukturi, ovaj kamperski stol ima veliku nosivost, čak do 30 – 50 kg. Zbog metalnog okvira i robusne PP površine, stabilan je i izdržljiv.

Uključene stolice napravljene su od izdržljivih čeličnih cijevi i visokokvalitetne oksfordske tkanine s PVC presvlakom.

Stol i stolice su sklopivi za lakši prijevoz i spremanje. Dostava uključuje 1 stol i 4 stolice.

  • Boja: siva
  • Materijal: Čelični okvir i površina od PP-a + Stolice s nogarima od aluminija
  • Stol: 85,5 x 65 x 67 cm (L x W x H)
  • Stolice: 30 x 27 x 40 cm (L x W x H)
  • Kapacitet stola: 30 kg
  • Kapacitet stolica: 100 kg
  • Sklopivost olakšava transport i skladištenje
  • Nosiva ručka

Dodatne informacije

Težina 6.72 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top