Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Namještaj za kampiranje/Sklopivi stol za kampiranje bijeli aluminijski 60 x 45 cm

Sklopivi stol za kampiranje bijeli aluminijski 60 x 45 cm

379,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Bez obzira na to gdje se nalazite ili kamo namjeravate ići, naš sklopivi stol za kampiranje izvrstan je za sve aktivnosti na otvorenom, kao što su roštilj u dvorištu, sportski događaj, planinarenje, piknik itd. Napravljen od laganog aluminija i stolne ploče od MDF-a, ovaj stol jednostavan je za nošenje, lako se postavlja i brzo čisti. Čvrsti okvir i površina čine stol čvrstim i izdržljivim. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, ovaj stol za kampiranje jednostavno se prenosi i može se brzo spremiti kad se ne upotrebljava. Zbog ručke za nošenje možete vrlo lako ponijeti stol sa sobom.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Bez obzira na to gdje se nalazite ili kamo namjeravate ići, naš sklopivi stol za kampiranje izvrstan je za sve aktivnosti na otvorenom, kao što su roštilj u dvorištu, sportski događaj, planinarenje, piknik itd.

Napravljen od laganog aluminija i stolne ploče od MDF-a, ovaj stol jednostavan je za nošenje, lako se postavlja i brzo čisti. Čvrsti okvir i površina čine stol čvrstim i izdržljivim. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, ovaj stol za kampiranje jednostavno se prenosi i može se brzo spremiti kad se ne upotrebljava. Zbog ručke za nošenje možete vrlo lako ponijeti stol sa sobom.

  • Boja: Bijela
  • Materijal: Aluminij, MDF
  • Dimenzije rasklopljenog: 60 x 45 x 60 cm (D x Š x V)
  • Dimenzije sklopljenog: 60 x 45 x 3,2 cm (D x Š x V)
  • Sklopivo za jednostavnu pohranu i transport
  • S ručkom za prenošenje
  • Sastavljanje potrebno: Ne

Dodatne informacije

Težina 2.47 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top