Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtni stolovi/Sklopivi stol za lijepljenje od MDF-a i aluminija 200 x 60 x 78 cm

Sklopivi stol za lijepljenje od MDF-a i aluminija 200 x 60 x 78 cm

636,00kn uključ. PDV

Samo 1 komada na zalihi

Ovaj sklopivi stol za lijepljenje ima praktično označene mjere i idealan je za širok raspon upotrebe poput lijepljenja tapeta, kućnog ukrašavanja, zanatskih projekata, mjerenje materijala i još puno toga! Stol za lijepljenje ima okvir izrađen od snažnog i laganog aluminija i stolnu ploču od MDF-a s maksimalnim opterećenjem od 20 kg. Stol je opremljen čeličnim cjevastim nogavicama u obliku slova W za čvrstoću i izdržljivost te se lako može sklopiti za skladištenje i transport kada se ne koristi. Proizvod je već sastavljen; sklapanje nije potrebno.

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Ovaj sklopivi stol za lijepljenje ima praktično označene mjere i idealan je za širok raspon upotrebe poput lijepljenja tapeta, kućnog ukrašavanja, zanatskih projekata, mjerenje materijala i još puno toga!

Stol za lijepljenje ima okvir izrađen od snažnog i laganog aluminija i stolnu ploču od MDF-a s maksimalnim opterećenjem od 20 kg. Stol je opremljen čeličnim cjevastim nogavicama u obliku slova W za čvrstoću i izdržljivost te se lako može sklopiti za skladištenje i transport kada se ne koristi.

Proizvod je već sastavljen; sklapanje nije potrebno.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Stolna ploča od MDF + aluminijski okvir + noge od čeličnih cijevi
  • Dimenzije (rasklopljen): 200 x 60 x 78 cm (D x Š x V)
  • Dimenzije (presavijen): 100 x 60 x 5 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna nosivost: 20 kg
  • Sastavljanje nije potrebno

Dodatne informacije

Težina 8.95 kg
Go to Top