Početna/Društvene igre/Društvene igre za odrasle/Sklopivi stol za pivski pong 240 cm crni

Sklopivi stol za pivski pong 240 cm crni

1.154,00kn uključ. PDV

Samo 1 komada na zalihi

Nijedna zabava nije potpuna bez legendarne igre, pivskog ponga! Ovaj sklopivi stol za pivski pong neophodan je za sve aktivnosti u zatvorenom ili na otvorenom, poput zabava na parkiralištu, kućnih zabava, u barovima, bratstvima i još mnogo toga. Napravljen od čvrstog i laganog aluminijskog okvira, ovaj stol postavlja se i sklapa u nekoliko sekundi, ali je također stabilan i izdržljiv. Izdržljiva vodootporna igraća površina s dvobojnim uzorkom može izdržati najneobuzdanije zabave. Podesiva visina zadovoljava specifične potrebe. Može se sklopiti na kompaktnu veličinu aktovke, tako da ga možete ponijeti bilo kamo. Uključene su i ručke za jednostavno nošenje.

Samo 1 komada na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 99101 Brand: Kategorije: ,

Opis

Nijedna zabava nije potpuna bez legendarne igre, pivskog ponga! Ovaj sklopivi stol za pivski pong neophodan je za sve aktivnosti u zatvorenom ili na otvorenom, poput zabava na parkiralištu, kućnih zabava, u barovima, bratstvima i još mnogo toga.

Napravljen od čvrstog i laganog aluminijskog okvira, ovaj stol postavlja se i sklapa u nekoliko sekundi, ali je također stabilan i izdržljiv. Izdržljiva vodootporna igraća površina s dvobojnim uzorkom može izdržati najneobuzdanije zabave. Podesiva visina zadovoljava specifične potrebe. Može se sklopiti na kompaktnu veličinu aktovke, tako da ga možete ponijeti bilo kamo. Uključene su i ručke za jednostavno nošenje.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Aluminij, MDF
  • Dimenzije kad je rasklopljen: 240 x 60 x (54 – 76) cm (D x Š x V)
  • Dimenzije sklopljenog: 60 x 60 x 14 cm (D x Š x V)
  • Jednostavno i brzo postavljanje
  • Fleksibilan i podesiv po visini
  • Sklopivo za jednostavnu pohranu i transport
  • S ručkom za jednostavno nošenje

Dodatne informacije

Težina 9.67 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top