Sprava za veslanje 5 razina s hidrauličnim otporom

Šifra proizvoda: 92014-8719883807560

182,23 (1.373,01 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 7 dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Naš funkcionalni veslački stroj pruža izvrsnu priliku za cjelovito vježbanje tijela. Ova kompaktna sprava za veslanje je idealna za ljude koji žele vježbati u svom domu. Potrebno je samo malo prostora da je postavite i tada možete brzo započeti svoju rutinsku vježbu. Ova jedinica pruža učinkovito vježbanje s malim udarcima koja povećava snagu u glavnim mišićnim skupinama, uključujući leđa, noge, ruke, trbuh i stražnjicu. Također može potaknuti cirkulaciju krvi. Dizajniran s ručkama za podesivi otpor s hidrauličnim cilindrom s 5 razina i s ručicom za ručnu kontrolu otpora, trenažer će ispuniti različite zahtjeve za snagom. Ugrađeni LCD zaslon može nadzirati i pratiti vašu brzinu, vrijeme, udaljenost i potrošene kalorije. Debelo, podstavljeno sjedalo vrlo je udobno. Izdržljivi čelični okvir čini ga stabilnim i izdržljivim. Neklizeće gumene noge sprječavaju grebanje poda, a gumeni držači omogućuju udoban hvat.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 92014-8719883807560 Kategorije: , , ,

Opis

Naš funkcionalni veslački stroj pruža izvrsnu priliku za cjelovito vježbanje tijela. Ova kompaktna sprava za veslanje je idealna za ljude koji žele vježbati u svom domu. Potrebno je samo malo prostora da je postavite i tada možete brzo započeti svoju rutinsku vježbu.

Ova jedinica pruža učinkovito vježbanje s malim udarcima koja povećava snagu u glavnim mišićnim skupinama, uključujući leđa, noge, ruke, trbuh i stražnjicu. Također može potaknuti cirkulaciju krvi. Dizajniran s ručkama za podesivi otpor s hidrauličnim cilindrom s 5 razina i s ručicom za ručnu kontrolu otpora, trenažer će ispuniti različite zahtjeve za snagom. Ugrađeni LCD zaslon može nadzirati i pratiti vašu brzinu, vrijeme, udaljenost i potrošene kalorije. Debelo, podstavljeno sjedalo vrlo je udobno. Izdržljivi čelični okvir čini ga stabilnim i izdržljivim. Neklizeće gumene noge sprječavaju grebanje poda, a gumeni držači omogućuju udoban hvat.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Čelik
  • Dimenzije: 126 x 128 x 70 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • Funkcije računala: Skeniranje, vrijeme, udaljenost, brzina, kalorije
  • Neklizeće gumene noge
  • Jednostavan pregled LCD zaslona
  • Podesivi hidraulični otpor s 5 razina
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 18,2 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 7 dana

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top