Staklenik Čelični okvir PVC

398,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj staklenik je pravo rješenje za izolaciju i zaštitu biljaka tijekom cijele godine. Posebno je dizajniran za manje prostore. Staklenik se isporučuje s čvrstim čeličnim okvirom obloženim prahom i pokrovom koji je otporan na kidanje. Pokrov je izrađen od trajnog materijala koji je otporan na smrzavanje i UV zračenje, pa se ne morate brinuti o oštećenju uzrokovanom sunčevom svjetlošću ili hladnoćom. Prozirni zeleni pokrov također omogućuje biljkama da uživaju u suncu. Staklenik ima vrata na namotavanje kao jednostavan ulazak. Staklenik je lagan, što ga čini jednostavnim za rukovanje. Montaža je brza i ne zahtijeva poseban alat. Imajte na umu da krov našeg staklenika ne podnosi teški snijeg.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93032 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj staklenik je pravo rješenje za izolaciju i zaštitu biljaka tijekom cijele godine. Posebno je dizajniran za manje prostore.

Staklenik se isporučuje s čvrstim čeličnim okvirom obloženim prahom i pokrovom koji je otporan na kidanje. Pokrov je izrađen od trajnog materijala koji je otporan na smrzavanje i UV zračenje, pa se ne morate brinuti o oštećenju uzrokovanom sunčevom svjetlošću ili hladnoćom. Prozirni zeleni pokrov također omogućuje biljkama da uživaju u suncu.

Staklenik ima vrata na namotavanje kao jednostavan ulazak.

Staklenik je lagan, što ga čini jednostavnim za rukovanje. Montaža je brza i ne zahtijeva poseban alat. Imajte na umu da krov našeg staklenika ne podnosi teški snijeg.

  • Dimenzije: 170 x 80 x 200 cm (D x Š x V)
  • Boja: Zelena
  • Okvir: Plastificirani cjevasti čelik
  • Zeleni nepoderivi pokrov
  • Tkanina: PVC: 100%

Dodatne informacije

Težina 3.75 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top