Staklenik drveni 100 x 50 x 34 cm

874,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj vrtni staklenik napravljen je od PC ploče i snažnog drva koje je izuzetno izdržljivo i neslomljivo. Dovoljno je dubok i dovoljno širok kako bi primio veliku količinu tla i pružio dovoljno prostora za vaše biljke, povrće, ljekovito bilje i cvijeće. Biljke se lako stavljaju ili vade zbog krilnog poklopca. Ovaj staklenik dizajniran je kako bi štitio ljekovite i ukrasne biljke te će upotpuniti vaš vanjski prostor. Staklenik će biti odlično rješenje za zaštitu vaših biljaka od hladnoće i zaštitu od smrzavanja u proljeće. Hladni okvir lako se sastavlja. Napominjemo da krov našeg plastenika ne može izdržati teške snježne padaline.

Na zalihi

Opis

Ovaj vrtni staklenik napravljen je od PC ploče i snažnog drva koje je izuzetno izdržljivo i neslomljivo. Dovoljno je dubok i dovoljno širok kako bi primio veliku količinu tla i pružio dovoljno prostora za vaše biljke, povrće, ljekovito bilje i cvijeće. Biljke se lako stavljaju ili vade zbog krilnog poklopca.

Ovaj staklenik dizajniran je kako bi štitio ljekovite i ukrasne biljke te će upotpuniti vaš vanjski prostor. Staklenik će biti odlično rješenje za zaštitu vaših biljaka od hladnoće i zaštitu od smrzavanja u proljeće. Hladni okvir lako se sastavlja.

Napominjemo da krov našeg plastenika ne može izdržati teške snježne padaline.

  • Materijal: Drvo i PC ploča
  • Dimenzije: 100 x 50 x 34 cm (D x Š x V)
  • S 2 PC ploče
  • Otvoreno dno
  • Vodootporno

Dodatne informacije

Težina 6.14 kg
Go to Top