Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Staklenik od aluminija antracit 7,03 m²

Staklenik od aluminija antracit 7,03 m²

3.567,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj prostrani staklenik ima ukupnu površinu 7,03 m². Može smjestiti veliki broj biljaka i bit će odlično rješenje za zaštitu vaših biljaka od hladnog vremena. Napravljen od polikarbonatnih ploča, ovaj čvrsti staklenik otporan je na UV zrake i toplinski izoliran. Staklenik ima čvrstu aluminijsku konstrukciju, koja ne zahtijeva održavanje, za dodatnu stabilnost. Sustav žljebova omogućuje učinkovito ispuštanje vode, a krovni otvor osigurava najbolju moguću ventilaciju tijekom vrućih dana. Krovne ploče učvršćene su metalnim kopčama, što osigurava izdržljivost i dugotrajnu upotrebu krova. Naš staklenik jednostavno se sastavlja. Napominjemo da temelj nije uključen i da krov našeg staklenika ne može izdržati teške snježne padaline.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 99122 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj prostrani staklenik ima ukupnu površinu 7,03 m². Može smjestiti veliki broj biljaka i bit će odlično rješenje za zaštitu vaših biljaka od hladnog vremena.

Napravljen od polikarbonatnih ploča, ovaj čvrsti staklenik otporan je na UV zrake i toplinski izoliran. Staklenik ima čvrstu aluminijsku konstrukciju, koja ne zahtijeva održavanje, za dodatnu stabilnost. Sustav žljebova omogućuje učinkovito ispuštanje vode, a krovni otvor osigurava najbolju moguću ventilaciju tijekom vrućih dana. Krovne ploče učvršćene su metalnim kopčama, što osigurava izdržljivost i dugotrajnu upotrebu krova. Naš staklenik jednostavno se sastavlja.

Napominjemo da temelj nije uključen i da krov našeg staklenika ne može izdržati teške snježne padaline.

  • Boja: Antracit i prozirna
  • Materijal: Aluminij, polikarbonat
  • Dimenzije: 190 x 370 x 125/195 cm (D x Š x V)
  • Površina tla: 7,03 m²
  • Kapacitet: 11,248 m³
  • Debljina ploče: 4 mm
  • UV otporno
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 38.06 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top