Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Staklenik s 12 polica čelični 143 x 214 x 196 cm

Staklenik s 12 polica čelični 143 x 214 x 196 cm

1.139,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Neka vaš vrt raste tijekom cijele godine uz ovaj kompaktni, lagani staklenik. Staklenik u obliku tunela može smjestiti veliki broj biljaka i cvijeća. Idealan je i za nove i za iskusne vrtlare! Ovaj kvalitetni staklenik izrađen je s okvirom od čelika s praškastim premazom radi velike stabilnosti i izdržljivosti. Jednodijelni poklopac zaštićen je od kidanja i UV zraka te ima ulazna vrata s patentnim zatvaračem za pojačanu ventilaciju i jednostavan ulazak i izlazak. Prozirni zeleni poklopac omogućuje sunčevoj svjetlosti da dođe do vaših biljaka i cvijeća, čime se postiže maksimalno djelovanje sunca na biljku i održava toplija temperatura. Uz to, sadrži 12 čvrstih polica koje pružaju puno mjesta za plitice, lonce ili sadilice za sve što želite uzgajati. Staklenik se lako sastavlja. Nije potreban poseban alat.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 98019 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Neka vaš vrt raste tijekom cijele godine uz ovaj kompaktni, lagani staklenik. Staklenik u obliku tunela može smjestiti veliki broj biljaka i cvijeća. Idealan je i za nove i za iskusne vrtlare!

Ovaj kvalitetni staklenik izrađen je s okvirom od čelika s praškastim premazom radi velike stabilnosti i izdržljivosti. Jednodijelni poklopac zaštićen je od kidanja i UV zraka te ima ulazna vrata s patentnim zatvaračem za pojačanu ventilaciju i jednostavan ulazak i izlazak. Prozirni zeleni poklopac omogućuje sunčevoj svjetlosti da dođe do vaših biljaka i cvijeća, čime se postiže maksimalno djelovanje sunca na biljku i održava toplija temperatura. Uz to, sadrži 12 čvrstih polica koje pružaju puno mjesta za plitice, lonce ili sadilice za sve što želite uzgajati.

Staklenik se lako sastavlja. Nije potreban poseban alat.

  • Boja: Zelena
  • Materijal: Cjevasti čelik obložen prahom + 100 % polietilen
  • Zeleni nepoderivi pokrov
  • Broj polica: 12
  • Ukupne dimenzije: 143 x 214 x 196 cm (Š x D x V)
  • Jednostavan ulazak i izlazak uz vrata s patentnim zatvaračem

Dodatne informacije

Težina 13.7 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top