Staklenik s 4 Police

398,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj staklenik veličine 69 x 32 x 160 cm (D x Š x V) može primiti znatan broj biljaka. Ima prozirni zeleni pokrov koji dopušta sunčevu svjetlost da dopre do vaših biljaka i cvijeća. Pokrov je otporan na UV zrake i smrzavanje. Film je otporan na kidanje, a cijevasti okvir izrađen je od plastificiranog čelika. To čini staklenik čvrstim i stabilnim. Također, postoje četiri police s vratima s patentnim zatvaračem za optimalno skladištenje. Imajte na umu da krov našeg staklenika ne podnosi teški snijeg.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93034 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj staklenik veličine 69 x 32 x 160 cm (D x Š x V) može primiti znatan broj biljaka. Ima prozirni zeleni pokrov koji dopušta sunčevu svjetlost da dopre do vaših biljaka i cvijeća.

Pokrov je otporan na UV zrake i smrzavanje. Film je otporan na kidanje, a cijevasti okvir izrađen je od plastificiranog čelika. To čini staklenik čvrstim i stabilnim.

Također, postoje četiri police s vratima s patentnim zatvaračem za optimalno skladištenje. Imajte na umu da krov našeg staklenika ne podnosi teški snijeg.

  • Dimenzije: 69 x 32 x 160 cm (D x Š x V)
  • Boja: Zelena
  • Okvir: Plastificirani cjevasti čelik
  • Broj polica: 4
  • Tkanina: PVC: 100%

Dodatne informacije

Težina 3.55 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top