Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Staklenik s vratima s patentnim zatvaračem 200 x 80 x 170 cm

Staklenik s vratima s patentnim zatvaračem 200 x 80 x 170 cm

759,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Produžite svoju sezonu rasta uz naš staklenik. Idealan je i za nove vrtlare i za iskusne vrtlare! Ovaj vrhunski staklenik izrađen je s okvirom od čelika s praškastim premazom radi velike stabilnosti i izdržljivosti. Jednodijelni poklopac zaštićen od kidanja i ulazna vrata s patentnim zatvaračem osiguravaju najbolju moguću ventilaciju i jednostavan ulazak i izlazak. Poklopac omogućuje sunčevoj svjetlosti da dođe do vaših biljaka i cvijeća, čime se postiže maksimalno djelovanje sunca na biljku i održava razmjerno visoka temperatura. Staklenik se jednostavno postavlja ili rastavlja bez posebnog alata i lako se pomiče i sprema tijekom promjene sezone. Napominjemo da krov našeg staklenika ne može izdržati velike snježne oborine.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 98022 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Produžite svoju sezonu rasta uz naš staklenik. Idealan je i za nove vrtlare i za iskusne vrtlare!

Ovaj vrhunski staklenik izrađen je s okvirom od čelika s praškastim premazom radi velike stabilnosti i izdržljivosti. Jednodijelni poklopac zaštićen od kidanja i ulazna vrata s patentnim zatvaračem osiguravaju najbolju moguću ventilaciju i jednostavan ulazak i izlazak. Poklopac omogućuje sunčevoj svjetlosti da dođe do vaših biljaka i cvijeća, čime se postiže maksimalno djelovanje sunca na biljku i održava razmjerno visoka temperatura.

Staklenik se jednostavno postavlja ili rastavlja bez posebnog alata i lako se pomiče i sprema tijekom promjene sezone. Napominjemo da krov našeg staklenika ne može izdržati velike snježne oborine.

  • Boja: Zelena
  • Materijal okvira: Cjevasti čelik s praškastom oblogom
  • Prozirni pokrov otporan na kidanje
  • Tkanina: Polietilen
  • Dimenzije: 200 x 80 x 170 cm (Š x D x V)
  • Uključuje vrata na namatanje s patentnim zatvaračem

Dodatne informacije

Težina 4.85 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top