Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Staklenik za rajčice 102 x 52 x 150 cm

Staklenik za rajčice 102 x 52 x 150 cm

613,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Nikad ne ostavljajte svoje povrće na vjetru, kiši, snijegu itd. Ovaj staklenik za male biljke čuva biljke na toplom i udobnom tijekom zimskih temperatura smrzavanja i štiti ih od vremenskih nepogoda, insekata i ptica. Ovaj praktični staklenik dizajniran je za upotrebu na terasama, balkonima, pa čak i u malim vrtovima. Opremljen je okvirom od cjevastih čeličnih šipki za dodatnu stabilnost i pokrovom od PVC-a koji može pomoći u održavanju potrebne razine vlažnosti za uzgoj različitih biljaka, povrća, voća i ljekovitog bilja. Uz to, ima vrata na namatanje s patentnim zatvaračem za pojačanu cirkulaciju zraka i lakši pristup biljkama. Uz ovaj praktični rasadnik, možete lako uzgajati svoje biljke u zdravom okruženju tijekom cijele godine. Staklenik se jednostavno postavlja ili rastavlja bez posebnog alata i lako se pomiče i sprema tijekom promjene sezone.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 98021 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Nikad ne ostavljajte svoje povrće na vjetru, kiši, snijegu itd. Ovaj staklenik za male biljke čuva biljke na toplom i udobnom tijekom zimskih temperatura smrzavanja i štiti ih od vremenskih nepogoda, insekata i ptica. Ovaj praktični staklenik dizajniran je za upotrebu na terasama, balkonima, pa čak i u malim vrtovima.

Opremljen je okvirom od cjevastih čeličnih šipki za dodatnu stabilnost i pokrovom od PVC-a koji može pomoći u održavanju potrebne razine vlažnosti za uzgoj različitih biljaka, povrća, voća i ljekovitog bilja. Uz to, ima vrata na namatanje s patentnim zatvaračem za pojačanu cirkulaciju zraka i lakši pristup biljkama. Uz ovaj praktični rasadnik, možete lako uzgajati svoje biljke u zdravom okruženju tijekom cijele godine.

Staklenik se jednostavno postavlja ili rastavlja bez posebnog alata i lako se pomiče i sprema tijekom promjene sezone.

  • Boja: Zeleni okvir i prozirni pokrov
  • Materijal: Cjevasti čelik obložen prahom + 100 % PVC
  • Prozirni pokrov otporan na kidanje
  • Ukupne dimenzije: 102 x 52 x 150 cm (Š x D x V)
  • Uključuje vrata na namatanje s patentnim zatvaračem

Dodatne informacije

Težina 2.35 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top