Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Staklenik zeleni 100 x 100 x 77 cm od pocinčanog čelika

Staklenik zeleni 100 x 100 x 77 cm od pocinčanog čelika

782,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj prostrani staklenik može smjestiti znatnu količinu biljaka i bit će odlično rješenje za zaštitu vaših biljaka od hladnog vremena. Krov se može podići za cirkulaciju zraka. Napravljen od PC ploče i pocinčanog čelika, ovaj vrtni staklenik iznimno je izdržljiv i prekrasno izrađen. Dovoljno je dubok i širok kako bi primio veliku količinu zemlje i pruža dovoljno prostora za vaše biljke, povrće, bilje i cvijeće. Zahvaljujući jednostavnom četvrtastom dizajnu, bit će elegantan dodatak svakom balkonu, trijemu ili terasi. Uz to, rub posude za sadnju ima presavijeni oblik tako da nema izloženih opasnih oštrih rubova. Proizvod se jednostavno sastavlja. Napominjemo da krov našeg staklenika ne može izdržati velike snježne oborine.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 98103 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj prostrani staklenik može smjestiti znatnu količinu biljaka i bit će odlično rješenje za zaštitu vaših biljaka od hladnog vremena. Krov se može podići za cirkulaciju zraka.

Napravljen od PC ploče i pocinčanog čelika, ovaj vrtni staklenik iznimno je izdržljiv i prekrasno izrađen. Dovoljno je dubok i širok kako bi primio veliku količinu zemlje i pruža dovoljno prostora za vaše biljke, povrće, bilje i cvijeće. Zahvaljujući jednostavnom četvrtastom dizajnu, bit će elegantan dodatak svakom balkonu, trijemu ili terasi. Uz to, rub posude za sadnju ima presavijeni oblik tako da nema izloženih opasnih oštrih rubova. Proizvod se jednostavno sastavlja. Napominjemo da krov našeg staklenika ne može izdržati velike snježne oborine.

  • Boja: Zelena
  • Materijal gornjeg dijela: Aluminijski okvir + PC ploča
  • Materijal donjeg dijela: Galvanizirani čelik
  • Dimenzije: 100 x 100 x 77 cm (Š x D x V)
  • S premazom boje antracita
  • S prekloponim sigurnosnim rubom

Dodatne informacije

Težina 8.36 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top