Početna/Dom i vrt/Police i ormari za skladištenje/Stalak za pohranu s 5 razina 170x38x170 cm od borovine 500 kg

Stalak za pohranu s 5 razina 170x38x170 cm od borovine 500 kg

782,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Naš stalak za pohranu od masivnog drva idealno je rješenje za spremanje kućanskih i komercijalnih proizvoda, na primjer u kuhinji, praonici rublja, podrumu, kupaonici, uredu, garaži, radionici ili gdje god možete zatrebati dodatni prostor za pohranu; pruža puno prostora za uredno organiziranje svih stvari. Napravljene od masivne borovine, police za pohranu izuzetno su izdržljive! Možete zadržati njihovu prirodnu boju, dodati premaz boje ili drugu oblogu u vašoj omiljenoj boji. Zahvaljujući priloženim materijalima za montažu, naša jedinica za pohranu jednostavno se sastavlja.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 91089 Brand: Kategorije: ,

Opis

Naš stalak za pohranu od masivnog drva idealno je rješenje za spremanje kućanskih i komercijalnih proizvoda, na primjer u kuhinji, praonici rublja, podrumu, kupaonici, uredu, garaži, radionici ili gdje god možete zatrebati dodatni prostor za pohranu; pruža puno prostora za uredno organiziranje svih stvari.

Napravljene od masivne borovine, police za pohranu izuzetno su izdržljive! Možete zadržati njihovu prirodnu boju, dodati premaz boje ili drugu oblogu u vašoj omiljenoj boji. Zahvaljujući priloženim materijalima za montažu, naša jedinica za pohranu jednostavno se sastavlja.

  • Materijal: Masivna borovina
  • Dimenzije: 170 x 38 x 170 cm (D x Š x V)
  • Maksimalna nosivost: 500 kg (100 kg po polici)
  • Uključuje materijale za montažu
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid

Dodatne informacije

Težina 22 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top