Stalak za utege

1.442,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Stalak za utege je osmišljen da bi uredno i s poda držio slobodne utege, bućice i dvoručne utege. On odgovara većini dimenzija i stila utega i dvoručnih utega, uključujući neopren i lijevano željezo. Stabilan okvir i police će Vam pomoći održavati čišću kućnu teretanu s pružanjem mjesta za pohranu vaših bućica kada nisu u uporabi.Izrađen je od izdržljivog čelika za mnogo godina korištenja. Baza s gumom protiv klizanja pomaže za zaštitu podova od oštećenja, a osigurava i stabilnost i optimalnu sigurnost. Stalak s čvrstom izgradnjom ima maks. nosivost od 300 kg. Također je pogodan za gotovo sve duljine dvoručnih utega.Dimenzije potpunog sastavljenog stalka su 49 x 100 x 95 cm.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Stalak za utege je osmišljen da bi uredno i s poda držio slobodne utege, bućice i dvoručne utege. On odgovara većini dimenzija i stila utega i dvoručnih utega, uključujući neopren i lijevano željezo. Stabilan okvir i police će Vam pomoći održavati čišću kućnu teretanu s pružanjem mjesta za pohranu vaših bućica kada nisu u uporabi.

Izrađen je od izdržljivog čelika za mnogo godina korištenja. Baza s gumom protiv klizanja pomaže za zaštitu podova od oštećenja, a osigurava i stabilnost i optimalnu sigurnost. Stalak s čvrstom izgradnjom ima maks. nosivost od 300 kg. Također je pogodan za gotovo sve duljine dvoručnih utega.

Dimenzije potpunog sastavljenog stalka su 49 x 100 x 95 cm.

  • Dimenzije: 49 x 100 x 95cm (D x Š x V)
  • Maksimalna nosivost: 300kg
  • Boja: Siva
  • 7 okruglih cijevi
  • 8 nosača (4 nosača na svakoj strani)
  • Promjer bare: 25mm

Dodatne informacije

Težina 18.3 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top