Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino crni 56 x 35 x 75 cm od masivnog drva manga

Stalak za vino crni 56 x 35 x 75 cm od masivnog drva manga

1.649,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj jedinstveni vinski stalak rustičnog izgleda bit će bezvremenski dodatak vašem domu. Može se upotrebljavati za pohranu i izlaganje vaše zbirke vina te će privlačiti poglede u vašem domu. Ovaj stalak napravljen je od masivnog drva manga, gustog i robusnog tvrdog drva koje na svojoj površini ima prekrasne pruge i obrise. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Izrada i predivni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. U stalak se može smjestiti do 16 boca vina. Boce se mogu pohraniti vodoravno tako da pluteni čepovi ostanu vlažni i nabubreni, što sprječava da vino dođe u neželjeni kontakt sa zrakom i pomaže da zadrži svoj okus. Dizajniran s 1 ladicom, stalak drži vaše sitne predmete dobro organiziranima i na dohvat ruke. Važna napomena: Boje i godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; isporuka je nasumična.

Nema na zalihi

SKU: 81737 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj jedinstveni vinski stalak rustičnog izgleda bit će bezvremenski dodatak vašem domu. Može se upotrebljavati za pohranu i izlaganje vaše zbirke vina te će privlačiti poglede u vašem domu.

Ovaj stalak napravljen je od masivnog drva manga, gustog i robusnog tvrdog drva koje na svojoj površini ima prekrasne pruge i obrise. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Izrada i predivni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. U stalak se može smjestiti do 16 boca vina. Boce se mogu pohraniti vodoravno tako da pluteni čepovi ostanu vlažni i nabubreni, što sprječava da vino dođe u neželjeni kontakt sa zrakom i pomaže da zadrži svoj okus. Dizajniran s 1 ladicom, stalak drži vaše sitne predmete dobro organiziranima i na dohvat ruke.

Važna napomena: Boje i godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Masivno drvo manga izbijeljene crne boje
  • Dimenzije: 56 x 35 x 75 cm (Š x D x V)
  • Može smjestiti 16 boca
  • S 1 ladicom
  • Polirano, obojeno i lakirano

Dodatne informacije

Težina 15.16 kg
Go to Top